A terror valódi iszlám | Anabel Schunke

Anabel Schunke német újságíró és modell gondolatai:Az emberek gyakran írják, hogy a muszlimoknak és keresztényeknek együtt kellene az utcára vonulniuk és tiltakozniuk, de őszintén mondom, eljutottam arra a pontra, amikor sok muszlimból nagyon elegem lett. Sajnálom, hogy ezt ilyen durva szavakkal kell mondanom, de elegem van ezekből az emberekből, és elegem van az ideológiájukból.

Nagyon nehézen viselem – őszintén mondva, rohamot kapok –, amikor meglátom azokat a tyúkokat a fejkendőben. Mivel ez a konzervatív iszlám ennyire látható szimbóluma.

Nekem az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor rájöttem, hogy a muszlimok nagy része azon a véleményen van, hogy mindennek semmi köze a vallásukhoz és a kultúrájukhoz, és ezzel a téma részükről lezárva. Én azonban nem érem be ennyivel! Mert ha valaki az én vallásommal „élne vissza” – amit szeretnek gyakran hangoztatni: „Az iszlámmal visszaéltek, ez nem az igazi iszlám”, stb. –, akkor belső késztetést éreznék arra, hogy fellépjek ez ellen, és tiltakozzak az utcán, továbbá mindez dühítene. Mivel őrjítően kényelmetlen lenne számomra mindez. Őrülten kínosan érezném magam, hogy ezzel a vallással „visszaéltek” a terror céljából. És jelenleg csak az iszlám terror van jelen.

De természetesen tudom, hogy a vallással nem élnek vissza a terrorral kapcsolatban, hanem mindez egy az egyben iszlám. Kedves barátaim, ez az iszlám, csak nézzünk bele a Koránba! Olvassuk el az idevágó verseket! És (nézzük meg) mennyi ilyen vers van. És akkor majd látjuk, hogy mindez az iszlám. Véleményem szerint az összes szalafista, iszlám államos ember, vahabita és mindenki, aki azt állítja, hogy a dzsihád útján jár, ők valójában sokkal hitelesebben élik meg az iszlámot, mint a békés muszlimok. Ez a valós iszlám – az, ahogy az a Koránban le van írva –, és ők e szerint élnek, világos!?

Azt is szokták mondani, hogy szép dolgok is vannak benne (a Koránban), bla, bla, bla, … azonban az iszlámban van egy szabály: amikor két vers tartalmilag ellentmond egymásnak, akkor a később keletkezett számít. És az olyan verseket, mint „Öljétek meg a hitetleneket”, olyan időkben írták, amikor hódítottak és mindez a Korán később keletkezett részén van.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11801

Bejegyzés: on 2019. okt. 5.. A bejegyzés kategóriái: Anabel Schunke, Legfrissebb, Németország. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes