Sikoltozva menekült a riporternő, akit élő adásban támadtak meg a migránsok

Francesca Parisella a Matrix nevű olasz televíziós talkshow tudósítónőjét és kamerását menekültek támadtak meg a római központi pályaudvaron 2017. május 3-án. Francesca Nicola Porro műsorvezetőnek élő adásban mutatta be a pályaudvar környékén levő állapotokat, amikor rátámadtak.


A Rómában élő illegális bevándorlók embertelen életkörülményeiről forgatott egy riportfilmet a Matrix stábja, mikor a tudósítás hirtelen félbeszakadt, és a riporternő sikoltozva rohant el a helyszínről. Kis idő múlva kiderült, hogy a pályaudvar aluljárójában alvó migránsok hirtelen körbevették, és megtámadták őt és a stábját is.

Az élő közvetítés miatt nem csak a talkshow vezetője és a meghívott nézők, hanem a televíziós csatornát néző összes ember láthatta, hogy menekülnek a csapat munkatársai.

Az adás megszakadt, de a műsorvezető nem volt hajlandó folytatni a műsort: addig szólongatta a riporternőt, amíg újból meg nem hallotta a hangját. A nő ekkor elmondta, hogy megtámadták őket, majd bemenekült a stáb kocsijába, és egészen addig ottmaradt, amíg meg nem érkezett a rendőrség. A bevándorlók a támadás után a stáb felszerelését is összetörték – derült ki helyszíni tudósításokból.

Sikoltozva menekült a riporternő, akit élő adásban támadtak meg a migránsok | M1
ÉLŐ ADÁSBAN TÁMADTAK A MIGRÁNSOK, SIKÍTVA MENEKÜLT A RIPORTERNŐ | Magyar Idők
Horrifying video shows refugees attacking female Italian reporter live on air |The Blaze
Kapcsolódó:
Élő adásban támadták meg a riporternőt a migránstanyán | Ripost

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11809

Bejegyzés: on 2019. okt. 5.. A bejegyzés kategóriái: Iszlamizáció, Legfrissebb, Olaszország. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes