Álljunk ki a szabadságért! | Geert Wilders


A nyugati kormányok veszélyesen vakok az iszlamizáció veszélyeit illetően. „Az iszlám a béke vallása” – állítják.

Azonban mindez egy hazugság. Nézzük meg mi történt az isztambuli repülőtéren. Nézzük meg mi történt Orlandóban. Nézzük meg mi történt a brüsszeli repülőtéren és metróállomáson. Nézzük meg mi történt a Bataclan színházban, Párizsban. Nézzük meg mi történt San Bernardinóban. A lista végtelen.

Mindezen eseményekben egy közös pont van: az iszlám. Kihangsúlyoznám, hogy az iszlámról beszélek, nem pedig a muszlimokról. A muszlimok lehetnek jó emberek, de egyetlen őszinte ember sem mondhatja rezzenéstelen arccal, hogy az iszlám a szabadság és béke doktrínája. Épp ellenkezőleg!

Csak vizsgáljuk meg a tényeket. Csak nézzük meg a Korán szent háborúra utasító parancsait. Csak vizsgáljuk meg a saríát, és azt, hogyan bánnak benne a nőkkel, keresztényekkel, zsidókkal, homoszexuálisokkal és a hitüket elhagyókkal. Az iszlám áldozatai egyaránt muszlimok és nem muszlimok, ahogy azt Isztambulban láthattuk. Ezt láthatjuk azoknak a muszlim lányoknak a megpróbáltatásai során is, akik egy nem muszlimmal akarnak összeházasodni, a muszlim aposztaták (hitüket elhagyók) sorsában és a sok muszlim fatalista közönyösségében, akiket az iszlám behódolásra indoktrinál.

Én a holland Szabadságpárt vezetője vagyok. Nem fogok behódolni az iszlámnak. Én megvédem a polgárainkat. Én megvédem a szabadságunkat. És kiállok mindazok mellett – muszlimok és nem muszlimok mellett egyaránt – akik fel akarják magukat szabadítani az iszlám alól.

Elfogadhatatlannak tartom, hogy a terrorista cselekedetek gyakorlatilag napi eseménnyé váltak a szabad világban. Kiállok a biztonságért, az életért és a szabadságért. Ellenzem a terrort, a halált, és nem hódolok be az iszlámnak.

A Nyugat gyorsan iszlamizálódik. Ennek az iszlamizációs folyamatnak a motorja a bevándorlás.

Az emberek gyakran kérdezik, hogy mit tehetnek. A válasz valójában nagyon egyszerű: utasítsd el a fatalizmust. Az iszlamizáció nem szükségszerű. Az első dolog, amit fel kell ismernünk, hogy semmi más, csupán az iszlám az oka a problémáinknak. A következő pedig az, hogy bezárjuk a kapuinkat az iszlám intoleranciával szemben úgy, hogy bezárjuk a kapuinkat MINDEN iszlám országból jövő bevándorló előtt. Azokat, akik már itt vannak, szívesen látjuk, ha a törvényeink és alkotmányunk szerint élnek. Azonban, ha a saría jog szerint szeretnének élni, akkor olyan helyekre kell menniük, mint Szaúd-Arábia, ahol nincsenek választások, nincs szólásszabadság, ahol a nők és nem muszlimok alacsonyabb rendű lények, és ahol azt, aki más véleményen van, börtönbe csukják, megkorbácsolják vagy kivégzik. Mi mindennek az ellenkezője vagyunk és ezt meg szeretnénk tartani.

Nyugaton egyre több patrióta kezdi felismerni, hogy itt az idő meghúzni a határokat. A „patrióta tavasz” kibontakozóban van. Az emberek vissza akarják kapni az országaikat. Meg akarják őrizni a szabadságukat és a biztonságukat. Nem akarnak saríát az országaikban. Deiszlamizálni akarják a társadalmaikat.

Barátaim! Az iszlám és a szabadság összeegyeztethetetlen, ezért csatlakozzatok hozzánk! Álljatok ki a szabadságért – a saját szabadságotokért, a gyerekeitek és unokáitok szabadságáért –, és védjétek meg a nyugati civilizációt és identitást.


Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11812

Bejegyzés: on 2019. okt. 6.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes