A Hamasz fia helyreteszi az ENSZ Emberi Jogi Gittegyletét

Az ENSZ Emberi jogi tanácsában előbb a demokratikus mintaországok, úgymint Szíria, Venezuela, Észak-Korea, Irán, Katar és a PFSZ elmondják szokásos gyűlölet paneljeiket a “rasszista, csecsemőgyilkos, földfoglaló stb” Izraelről, majd drámai pillanat következik. Megadják a szót egy civil szervezet képviselő jének, Moszab Hassan Juszefnek, a Hamasz egyik alapítója fiának, aki Ramallahban született. A teremben teljes döbbenet lett úrrá, az arcokról minden leolvasható.


Az ENSZ Emberi Jogi Bizottságának vitája „Az emberi jogi helyzet Palesztinában” címmel. 2017. szeptember 25.

PFSZ: Izrael, a megszálló hatalom, folytatja gyarmatosító politikáját és a napi szintű jogsértéseit. Továbbra is visszaéléseket követ el, önkényes fogvatartásokat foganatosít és etnikai tisztogatást végez. Földeket és természeti erőforrásokat tulajdonít el, fákat szaggat ki, ellopja a pénzt.

Szíria: Az izraeliek judaizálják Jeruzsálemet, lerombolják az otthonokat, földeket és magántulajdont sajátítanak ki, természeti erőforrásokat aknáznak ki.

Katar: A rasszista jogsértések, melyeket Izrael követ el…

Észak-Korea: Izrael továbbra is emberi jogi bűncselekményeket követ el Palesztinában.

Pakisztán: Izrael, a megszálló hatalom, előrehalad gyarmatosító erőfeszítéseiben, és folytatja az apartheidet. Vessenek véget ennek a gyarmatosító rezsimnek.

Venezuela: Apartheid, atrocitások és hatalmas pusztítás sújtja a palesztin népet.

Irán: Háborús bűnök, emberiség elleni bűncselekmények, etnikai tisztogatás, állami terror …

ENSZ Emberi Jogi Tanács: Köszönöm! UN Watch.

Moszab Hasszán Juszef: Köszönöm Elnök Úr! A UN Watch nevében szólok Önökhöz. A nevem Moszab Hasszán Juszef, Ramallahban nőttem föl, a Hamasz tagjaként. Szavaimat a Palesztin Hatósághoz intézem, amely azt állítja magáról, hogy ő a palesztin nép „egyetlen legitim képviselője”. Megkérdezem: honnan származik a legitimitásuk? A palesztin nép nem választotta meg magukat, sem nem jelölte ki magukat arra, hogy őket képviseljék. Önök saját magukat neveztétek ki erre a posztra.

Önöket egy csöppet sem érdekli a palesztin nép. Ezt bizonyítja az is, hogy teljes mértékben megsértitek a palesztin nép emberi jogait. A palesztin egyének és az ő emberi fejlődésük a legkevésbé sem érdekli magukat. Maguk palesztin diákokat rabolnak el az egyetemekről, majd megkínozzátok őket a börtöneitekben. Megkínozzátok a politikai ellenfeleiteket is. A palesztinok szenvedése a maguk önző politikai érdekeinek eredménye. Maguk a palesztin nép legnagyobb ellenségei. Ha Izrael nem létezne, akkor nem tudnának kit hibáztatni. Vállalják a felelősséget a saját cselekedeteik következményeiért. Konfliktust szítanak, hogy kizsákmányoló hatalmukat fenntartsák. Végezetül, arra használják ezt a nemzetközi platformot, hogy félrevezessétek a nemzetközi közösséget, hogy félrevezessétek a palesztin társadalmat, hogy azt higgyjék, Izrael felelős a maguk által kreált problémákért.

Köszönöm!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11842

Bejegyzés: on 2019. okt. 7.. A bejegyzés kategóriái: Izraeli-palesztin konfliktus, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes