Dimmiség: behódolás az iszlámnak

A dimmiség: behódolás az iszlámnak. Egy szóban minden iszonyat, a dzsihád által leigázott emberi lények minden szenvedése. A dzsihád minden muszlim vallási kötelessége: hogy a hitetlenekre rákényszerítsék törvényeiket. Törvényeket, amelyek a nem muszlimokat hátrányosan megkülönböztetik, megalázzák és emberségüktől megfosztják, és a hitetleneket egész életükre szolgaságra ítélik. E törvények minden emberi jogtól megfosztják őket: még magához az élethez való jogtól is.


Dimmiség: figyelmen kívül hagyni, hogy a dzsihád „szent háború”, amelynek célja a világot leigázni, iszlamizálni és uralni. Az iszlám bevándorlás (hidzsra) az iszlám háborús taktikájának része: az iszlamizáció mindig is úgy kezdődött, hogy a bevándorló muszlimok eleinte kisebbségben voltak. A vége pedig mindig az lett, hogy a muszlim többség leigázta a nem muszlim, behódolt dimmi kisebbséget, akik végül kihaltak. A dimmiség azt jelenti, hogy túszok leszünk. Túszai annak az erőnek, mely a dzsihád mögött áll: az iszlámnak. A dzsihád egy pusztító és népirtó háború volt a történelemben (és napjainkban is az), melynek során milliókat mészároltak le, raboltak el, deportáltak, fosztottak meg a szülőhelyétől. Egész országokat gyarmatosítottak, a szenvedéssel teli történelmet pedig eltörölték. Az iszlám két lehetőséget ad a nem muszlimoknak: áttérés vagy halál. A keresztények és zsidók kaphatnak egy harmadik választási lehetőséget: dimmiként behódolnak, egyfajta maffiaszerű védelemért cserébe. Azért, hogy megalázottan, gazdasági rabszolgaként élhessenek, fizetniük kell a dzsizja adót. Mindezt a Korán 9:29 írja elő.


Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11858

Bejegyzés: on 2019. okt. 8.. A bejegyzés kategóriái: Iszlamizáció, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes