Iszlám fegyver a zsidók ellen: palesztinok


1945: vége a II. világháborúnak. Európában több tízmillió menekült van. Két évvel később Nagy-Britannia elveszti az ellenőrzést Délkelet-Ázsia felett. India és Pakisztán elnyeri függetlenségét, és 7 millió muszlim menekült cserél helyet 7 millió hindu menekülttel. Ma már egyikük sem menekült. Integrálódtak a befogadó országukba, és új életet kezdtek.

És itt vannak a palesztinok. 1947-ben az ENSZ előállt egy felosztási tervvel a zsidó hazával kapcsolatban. Az arabok határozott nemet mondtak a tervre. Inkább elutasítottak egy államot saját maguk számára, ha ez azt jelentené, hogy a zsidók is kapnak egy államot. Hat arab állam támadt rá a fiatal zsidó államra, amely bár kicsi volt, de bátor, és eltökélt a túlélésben. Eközben sok arab lakos hagyta el otthonát, a háború, és az arab vezetők azon ígérete miatt, mely szerint a zsidókat hamar le fogják győzni. Úgy tervezték, hogy visszatérnek, amint megnyerték a háborút, és a zsidókat beleszorították a tengerbe. Azonban nagy meglepetésükre vesztettek.

Több százezer arab lett menekült. Később őket nevezték úgy, hogy „palesztin” menekültek. Mindeközben 850 ezer zsidót üldöztek el az otthonából a Közel-Keleten. Előtte több ezer éven keresztül éltek az arab világban, de amikor az arabokat legyőzték és Izrael állam megalakult, ez túl sok volt az arab rezsimeknek, és kipenderítették a zsidókat. Ezért mondhatnánk, hogy a zsidók és az arabok lakosságot „cseréltek”. Ahhoz hasonlóan, ahogy az Európában történt a II. világháború után, és ahogy az a hindu India és a muszlim Pakisztán között történt. És ezzel ennyi is lett volna, de az arabok nem érték be ennyivel.

Ha nem ez történt volna, akkor az arab államok megtehették volna azt, amit Izrael tett az arab országokban élő zsidókkal: integrálhatták volna a palesztinokat a társadalmaikba és adhattak volna nekik állampolgárságot. Hűha, micsoda forradalmi ötlet!

Vajon miért nem adtak állampolgárságot, vagy bármilyen más jogot? A palesztinokat szándékosan tartották menekültstátuszban, azért, hogy fegyverként használhassák őket az Izrael elleni háborúban. És a palesztinok, akik állítólag egy független palesztin államot akarnak, miért küzdenek azért, hogy a menekültjeiket Izraelbe küldjék, egy másik országba?

Megengedheti-e magának a 6 milliós zsidó lakosságú Izrael, hogy több millió „palesztin” „menekült” menjen oda és elfoglalja az egyetlen zsidó hazát?

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11854

Bejegyzés: on 2019. okt. 8.. A bejegyzés kategóriái: Izraeli-palesztin konfliktus, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes