Már a mentőket sem kímélik a svédországi mohamedánok

Folyamatosak a mentőorvosok elleni támadások azokban a svédországi negyedekben, ahol magas a bevándorlók aránya. Az úgynevezett no-go zónákban rendőri kíséret nélkül már a mentők sem mehetnek be.
A svéd rohammentők szakszervezeti vezetője beszélt azokról az áldatlan állapotokról, amelyekkel kollégái szembesülnek egy-két mohamedánok által lakott no-go zónában. A helyzet annyira elkeserítő, hogy már a katonai felszerelés használatát is kérvényezték.

A vezető, Gordon Grattidge a Jó Társadalom (Det Goda Samhället) nevezetű szervezetnek adott interjújában beszélt arról, hogy a mentősök rendszerint visszavonulásra kényszerülnek a no-go zónákból az ott tapasztalható erőszakosság miatt.

Elmondása szerint kollégái rendszeresen rendőri segítséggel tudnak csak kimenni egy-egy helyszínre, de még így is sokszor kényszerülnek golyóálló mellényt, valamint sisakot viselni.

Arra a kérdésre, miszerint nem túlzás-e no-go zónáknak nevezni a veszélyes területeket, így válaszolt:

Tudom, hogy ez ellentmondásos, de nekünk ez nem számít, ha egyszer valós a veszély. Szükségünk van a rendőrségi védelemre, amikor ilyen helyekre megyünk.”

A szakszervezet szerint kijelenthető a no-go zónák létezése, melyek jól elszeparálódott, migránsok által lakott területek. Kiemelkedő svéd politikusok szerint az utóbbi napokban a bűnözés mértéke csökkent, a migránsok integrációja sikeres. A mentőszolgálat képviselője szerint azoknak, akik nap mint nap átélik a valóságot, más a tapasztalatuk erről.

Számos helyről kapunk ugyanilyen visszajelzéseket. Egyértelműen tapasztalható a bűnözés növekedése.”

Grattidge arról is beszélt, hogyan is néz ki egy útjuk Rinkebybe, ahol az utóbbi időben zavargások törtek ki. Nyilatkozatában elmondta, az is elképzelhető, hogy nem engedik be őket a területre, vagy nem tudnak kijutni.

A mentőautót működésképtelenné tehetik. Bármikor ránk támadhatnak. Lehet, hogy csak köveket dobálnak ránk, de előfordult az is, hogy kézigránátot dobtak a rendőrökre.”

Hozzátette, hogy a támadások számában tapasztalható növekedés negatív hatással van a mentőkre. Sokan sokkot kapnak egy-egy támadás után, megnőtt a betegszabadságra távozó mentősök száma, egyre többen pedig egyszerűen felmondanak.

Grattidge álláspontja szerint a kormány teljes mértékben kudarcot vallott a vészhelyzet kezelését illetően, és egyértelmű a felelőssége a svéd társadalom szétrombolásában.Riporternő: Hadd kérdezzem meg Öntől, Gordon, tudom, hogy a szakszervezete katonai felszerelések használatára szólított fel, azért, hogy megvédhessék a rohammentősöket. Milyen felszerelésre gondoltak?

Gordon: Ez így van! Tisztázni szeretném, hogy mi taktikai egységekről beszéltünk. Azt szeretnénk, ha katonai felszereléssel ellátott rendőrökkel mehetnénk be a veszélyes helyekre. Nem kaptunk választ. Azonban könnyebb védőfelszerelésben dolgozunk: golyóálló mellényben és sisakban.

Riporternő: Milyen helyzetben van szüksége a mentősnek ezekre a felszerelésekre?

Gordon: Amikor bemegyünk egy kockázatos területre, és ott veszélynek vannak kitéve a mentőseink. Ezek gyakran azok a kockázatos területek Svédországban, amiket „no-go zónáknak” neveznek.

Riporternő: Említette a no-go zóna fogalmát. Igazoltnak látja-e no-go zónákról beszélni a munkája során?

Gordon: Igen. Tudom, hogy ez érzékeny és ellentmondásos téma, de nekünk ez ténylegesen egy no-go zóna, mivel irányelveink vannak arra nézve, hogy ne keveredjünk bele veszélyes helyzetekbe. Tisztában vagyunk ezzel, de néha mégis ott kötünk ki. Ezekben az esetekben jó, ha van megfelelő védelem. Személyes védelmet kellene kapnunk a rendőrségtől, ha bemegyünk egy no-go zónába.

Riporternő: Milyen területekről van szó?

Gordon: Elsődlegesen szegregált területek.

Riporternő: Amikor szegregált területekről beszél, akkor főleg bevándorlók által lakott területekre gondol?

Gordon: Általában igen. Teljes mértékben. Ezekben a no-go zónákban az emberek többsége bevándorló. Azt látjuk, hogy ezeknek a területeknek a száma növekszik.

Fontos, hogy ezekhez a területekhez úgy viszonyuljunk, mint amik magas kockázatot jelentenek, és hogy személyes védelmet kapjunk.

Riporternő: Tehát több ilyen terület is létezik, és a fenyegetések és az erőszak eszkalációját láthatjuk?

Gordon: Mi ezt tapasztaljuk, és ilyen beszámolókról értesülünk a tagjainktól, a médiából és más helyekről. Egyértelműen tapasztalható a bűnözés növekedése. Riporternő: Éppen most is, amíg beszélünk, Rinkeby-ben zavargások vannak. Milyen hatással van ez a szervezetük tagjaira?

Gordon: Fokozott kockázatot jelentene, ha azokon a területeken lennének, ahol most erőszak van.

Riporternő: Erőszak és fenyegetések? Ez veszélyes önökre?

Gordon: Túlságosan is veszélyes bemenni ezekre a területekre. Elképzelhető, hogy nem tudunk bemenni a területre, de az is, hogy nem tudunk kijönni. A mentőautót működésképtelenné tehetik. Bármikor ránk támadhatnak. Másodpercek alatt rátámadhatnak a mentőautókra, vagy bennünket támadhatnak meg.

Riporternő: Vannak például, akik köveket dobálnak?

Gordon: Lehet, hogy csak köveket dobálnak ránk, de előfordult az is, hogy kézigránátot dobtak a rendőrökre.

Riporternő: Hogy látja, betolakodónak nézik magukat, és ez váltja ki ezt a viselkedést önökkel szemben?

Gordon: Teljes mértékben így van.

Riporternő: Milyen hatással van ez a munkájukra, amikor elmennek egy ilyen zónába és félniük kell?

Gordon: Egyértelmű, hogy ez egy olyan kellemetlen helyzet, amiben senki sem akar lenni. Folyamatosan aggódnak azok az emberek, akiknek ebben a környezetben kell dolgozniuk. Félnek, és poszttraumás stressz szindrómájuk lehet ettől. Ennek betegség, betegszabadság vagy felmondás lehet a következménye. Sokfajta veszélynek és fenyegetésnek vagyunk kitéve. Például a kocsmai környezet is veszélyes lehet számunkra. Vannak drogosok, akiknek gyakran mentális problémáik vannak. És ott vannak ezek a zónák, ahol nagyszámú erőszakos ember él. Sok ember jelenhet meg. Általános a 21-30 ember.

Riporternő: Van úgy, hogy veszélyben érzik magukat, és ezért vissza kell vonulniuk?

Gordon: Igen, nagyon gyakran. Ilyenkor kihátrálunk.

Riporternő: Ez milyen gyakori?

Gordon: Hetente legalább egyszer megtörténik. Tapasztalatból tudjuk, hogy ezek veszélyes területek, és meg kell várnunk a rendőrséget.

Durva: bizonyos svéd no-go zónákba már a rohammentők sem mennek ki | 888.hu
Sweden Ambulance Boss: Paramedics Banned From ‘No Go Zones’, Need Military Equipment | Breitbart
Már a mentőket sem kímélik a svédországi migránsok | Origo
Veszélyességi pótlékot kapnak a svéd no-go zónákban dolgozó tanárok | 888.hu
Svédország egyik legdurvább no-go zónájában már röhögnek a rendőrökön a migránsok | 888.hu
Félszáz no-go zóna Svédországban |PestiSrácok

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11861

Bejegyzés: on 2019. okt. 8.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes