Muszlimok elzavarják a filmezőket, iszlám no-go zóna Belgiumban | Lauren Southern

Lauren Southern kanadai aktivista Brüsszel Molenbeek negyedében járt 2017-ben. Helyi embereket kérdezett arról, hogy szeretnék-e, ha bevezetnék a saríát. A válaszolók azt mondták, hogy a nagy többség igen. A forgatást félbe kellett szakítaniuk, mert egy dühös csoport rájuk támadt a következő szavakkal: „itt nem tehetitek azt, amit akartok”.


Saría: az iszlám tanításokból származó törvény. A saría szerint a homoszexualitást és a házasságtörést halállal kell büntetni.

Ez őrület! Belgiumban vagyunk, de eddig nem hallottam embereket franciául beszélni. Így néz ki amikor a tömeges bevándorlás zéró integrációval párosul.

– Mit gondol, Molenbeekben sok ember támogatná a saríát?

– Úgy gondolja IGEN.

– Ön is támogatná?

– Ő is támogatná a saríát.

– Szeretné, ha Molenbeekben a saría törvényei lennének érvényben?

– Miért ne? Ja, ja…

– Azt is kijelenthetjük, hogy az emberek többsége itt Molenbeekben saríat szeretne?

– Talán.

– Úgy gondolja, hogy az emberek többsége?

– Igen. Sok ember egyetért ezzel.

A brüsszeli robbantók és a párizsi terrortámadás fő kitervelője Molenbeekben radikalizálódott. Molenbeek úgy is ismert, mint az iszlám szélsőségesség melegágya.

– Mit gondol, az itt élő közösség nagy része támogatna olyat, mint a saría törvények?

– Igen.

– Vannak problémái az üzletével?

– Az üzletben, kint, mindenhol.

– Sok bűneset történik?

– Igen, sok bűneset.

– Kirabolták már valaha?

– Igen, sokszor.

– Ez érdekes. Beszélgettem pár emberrel és ők azt mondták, hogy itt nincs bűnözés.

– Ők nem az igazat mondják.

– Nem az igazat mondják. Miért?

– Mert talán félnek valamitől.

Belefutottunk egy őrült csoportba, akik ránk ordítottak, megfogták a kamerát, azt mondták, hogy „itt nem tehetitek azt, amit akartok”. Egy csoport most rohant oda hozzánk és azt kérdezték: „Lefilmeztetek minket? Lefilmeztetek minket? Hadd nézzük meg a felvételt.” Úgy gondolom, most már rendben vagyunk. Nem akarták, hogy az arcukat filmezzük. Mérgesek lettek, ha feléjük fordítottuk a kamerát. Talán azért, mert bűnözők.

Több interjút is készítettem volna, de érezni lehet, hogy este 11 óra körül itt megváltoznak a dolgok. Lehet érezni, hogy megváltozik a légkör és nem biztonságos itt lenni. Úgyhogy gyorsan eltűnünk innen, amint lehet fogunk egy taxit.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11878

Bejegyzés: on 2019. okt. 8.. A bejegyzés kategóriái: Belgium, Lauren Southern, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes