Facebook tiltás Korán idézésért! | Jayda Fransen


Mark Zuckenberg! Te és a Facebook rendőreid ez alkalommal felülmúltátok magatokat. 2017-ben a Facebook eddig négyszer tiltott le. Ez alkalommal, csakúgy, mint múltkor, 30 napra lettem eltiltva a személyes profilomon attól, hogy bárkinek is kommenteljek vagy üzenetet írjak. Tehát, ha sürgős üzenetet szeretnétek küldeni, akkor azt javaslom, hogy a postagalambbal próbálkozzatok.

Biztosan kíváncsiak vagytok, hogy mi válthatta ki a Facebook cenzúráját. Nagyon egyszerű: idéztem a Koránból. Ezt posztoltam: A Korán ezt tanítja a muszlimoknak a zsidókról és a keresztényekről: Korán 5:51: „Ti hívők! Ti hívők! Ne fogadjátok a zsidókat és keresztényeket barátotokul! … Allah nem vezeti a gonosztevőket.”

Nem sokkal azután, hogy ezt posztoltam, a következő üzenetet kaptam:

„Ideiglenesen le lettél tiltva a Facebookról. Ez 30 napig fog tartani és addig nem fogsz tudni posztolni a Facebookon. Rendszeresen olyan dolgokat posztoltál, melyek nem megengedettek a Facebookon. Olvasd el a Facebook Közösségi Irányelveket, hogy megtanuld, mely posztok nem engedélyezettek.”

Szóval megnéztem a Facebook Közösségi Irányelveit, hogy kiderítsem, milyen „irányelveket” léptem át. Közvetlen fenyegetések; Önbántalmazás; Veszélyes szervezetek; Megfélemlítés és zaklatás; Közszereplők elleni támadások; Bűnözői tevékenység; Szexuális erőszak és kizsákmányolás; Szabályozás alá eső termékek. Oké, ezek közül biztosan egyik sem. Nézzük meg a „A tiszteletteljes viselkedés ösztönzése” résznél. Meztelenség; Gyűlöletbeszéd; Erőszakos és durva tartalom

A gyűlöletbeszéd lesz az, mert bármelyik vallási szöveg, ami arra utasítja követőit, hogy ne barátkozzanak a zsidókkal és keresztényekkel, mert gonosztevők, az elég gyűlöletkeltő. Most azt gondolhatjátok, hogy végre a világ legnagyobb közösségi média platformja beismerte, hogy az iszlám szövegek gyűlöletbeszédnek minősülnek, és ezért betiltották őket. Ez jó hír, nem? Nos, az lenne, ha igaz lenne. Azonban a Korán szóra való kereséssel a Facebookon több száz oldal jön fel, melyek közül úgy tűnik, egyet sem tiltottak le. Úgy tűnik, nem az idézettel van baja a Facebooknak, hanem azzal, hogy ÉN posztoltam ezt.

Tehát letiltottak, mert egy iszlám szöveget posztoltam, de teljes oldalak, amiket ezeknek a szövegeknek a terjesztésére használnak, engedélyezettek? Egy brit politikai párt alelnökeként engem tiltanak le, mert idéztem az iszlám szent szövegeiből? Komolyan?

Vicces, hogy ezek után az iszlám-mentegető baloldal és sok muszlim a Twitteren milyen kommentekkel szórakoztatott engem és a követőimet. Miután letiltottak a Facebookon, képernyőképet készítettem a „sértő” képről, és kiposztoltam a twitter követőimnek, hogy milyen vérlázító, hogy letiltottak, amiért a Koránból idéztem.

Néhány válasz nevetséges volt.

Mariana – akinek a valódi neve valószínűleg Derek és édesanyja alagsori lakásában él – ezt írta: „Remek! A Facebook végre végzi a feladatát.”

Trev: „Nem, ez nem hihetetlen. Te gyűlöletet és megosztást gerjesztesz.” Jó látni, hogy Trev felismerte az iszlám szent szövegek természetét.

W0lfie: „Azt akarod mondani, hogy a muszlimok ellenségesek a zsidókkal és keresztényekkel, de ez nem igaz! A Korán nem mondja, hogy ellenségek. Mi baj van veled?!” Nyilvánvaló, hogy W0lfie lógott a Korán órákról, ahogy Amir is, aki ezt kérdezi: „Miért ez az ellenségeskedés? Nem jöhetnénk ki egymással?” Egyértelműen nem, Amir! A te szent szövegeid alapján ez nem lehetséges.

Azonban mind közül a kedvencem Sid, aki önelégülten a következőt twítelte: „Óóó, milyen gyalázat, de ez történik, amikor gyűlöletet okádsz.” Ó Sid, az egésznek az az iróniája, hogy csupán azt a szöveget idézem, amit Te, a szüleid, a gyerekeid és minden más muszlim a Földön olvas. Minden egyes Korán bármelyik mecsetben, vagy iszlám központban, vagy a csak muszlimoknak fenntartott iskolában, vagy könyvtárban tartalmazza ezt a verset, sok másikkal egyetemben.

Tehát Facebook, rajtad a sor, hogy tiltsd le azt a könyvet, amiben ez a szöveg szerepel. Addig is nekem minden szándékom megvan, hogy továbbra is felfedjem a tartalmát.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11873

Bejegyzés: on 2019. okt. 9.. A bejegyzés kategóriái: Anglisztán, Legfrissebb, Szólásszabadság. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes