Mohamed a tömeggyilkos: hogyan ölette meg Umm Kirfát


Umm Kirfa a Banu Fasarah törzs vezetője volt. Egy öreg hölgy, akit mindenki tisztelt. 12 fia és egy gyönyörű lánya volt.

628 januárjában Mohamed arra utasította fogadott fiát, Zajd Harithát, hogy támadja meg a törzset a Medinától 70 mérföldre elhelyezkedő Wadi al-Kuránál. A muzulmánok ellenezték, hogy egy nő vezessen egy törzset. Mohamed ezt mondta: „Egy nemzet, melyet nő vezet, soha nem lehet sikeres.” (Muszlim 92. könyv 50.; Bukhári 9:88:219)

Így Zajd, a muzulmán seregek élén éjszaka váratlanul megtámadta a Fasarah törzset. A támadás valódi oka azonban az volt, hogy Mohamed a megélhetését a gyaurokkal folytatott háborúk során szerzett zsákmányból fedezte. Ezt a következő Bukhári hadísz is elismeri: „Mohamed és a muzulmán umma [közösség] a bevételeit a dzsizjából (a gyauroktól beszedett védelmi pénzből), a harádzsból (a gyauroktól beszedett mezőgazdasági adóból), a ganímából (háborús zsákmányból) és a fajból (a gyauroktól harc nélkül begyűjtött értékekből) fedezte. Mindezek a bevételek a dzsihád következményei.”

Zajd a dzsihádistáival megtámadta a törzset, hogy megszerezze magának és a prófétának a szükséges bevételeket. Az iszlám nevében elkövetett terror ismét lecsapott… A kafírok minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megvédjék magukat és családjukat. De egy ilyen váratlan és nagyerejű támadásra nem voltak felkészülve. Nem tudták felvenni a harcot a dzsihádisták harcedzettségével, akik a megélhetésüket háborúkból biztosították. Miután mindenkit megöltek, aki harcolni merészelt, a dzsihádisták elfogták és megkötözték a foglyokat, köztük nőket és gyerekeket, továbbá Umm Kirfa lányát. Zajd az idős vezetőt, Umm Kirfát odaadta egy dzsihádistának, Mohsinnak, hogy az megölje. Mohsin a nő lábait két tevéhez (vagy lóhoz) kötözte, majd ellentétes irányba hajtották az állatokat. A nagybecsű idős hölgy nem bírta elviselni az extrém kínzást. Kínhalált halt. Testét félbeszakították, vére átitatta és megszínezte a földet, ahol annak idején élt.

Ezután a dzsihádisták a nő testét feldarabolták, a fejét pedig levágták. A gyilkos Mohsin Kirfa fejét átadta Zajdnak. A nő lányát a dzsihádista Salamah Amr al-Akva birtokolta. Ezután a szokásos történt. A dzsihádisták kifosztották a gyaurokat, elvették az állataikat. A nőket és gyerekeket árucikként kezelték, akiket vagy a rabszolgapiacon adtak el, vagy megtartottak rabszolgának. A Korán 8:69 jóváhagyja mindezt: „Élvezzétek hát, amit zsákmányoltatok, ha az megengedett és jó: de féljétek Allahot! Bizony Allah megbocsátó és irgalmas.” Zajd a hadizsákmányt és Kirfa fejét odaadta Mohamednek, aki nagyon megörült a bevételnek.

A zsákmány 20%-a Allahot és prófétáját illeti. Korán 8:41:

„És tudnotok kell, hogy ha bármilyen hadizsákmányra tesztek is szert, Allahé annak egyötöde és a Küldötté, és az ő rokonaié, és a (muszlim) árváké és a nincsteleneké és azoké, akik úton vannak, ha hisznek Allahban és abban, amit leküldtünk a Mi szolgánknak (Mohamednek) …”

Allah annyira szereti a hadizsákmányt, hogy követeli a részét.

Azért, hogy példát statuáljanak, Mohamed parancsára Kirfa fejét Medina utcáin mutogatták. Mohamed nagybátyja Hazan bin Abi Wahb érdeklődést mutatott Kirfa gyönyörű lánya iránt. Mohamed megkérte Salamahot, hogy adja oda a lányt neki. Salamah beleegyezett.


Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11887

Bejegyzés: on 2019. okt. 9.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Mohamed. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes