Iráni, ex-muszlim AfD-s politikus: „az iszlám egész biztosan NEM tartozik Németországhoz”

Lálih Hadzsimohamedvali a németországi Saar-vidék szövetségi tartomány AfD-s képviselőjelöltje. 2015-től tagja az AfD-Saarnak.

Lálih Hadzsimohamedvalinak hívnak. Amikor egy olyan iszlám országban nősz fel, mint amilyen Irán, akkor a sötét oldalt is megismered. Minden nap a saját bőrödön tapasztalod. Az életed része, ebben nősz fel. Különösen a nők, akiknek egy iszlám országban egyáltalán nincsenek jogaik. Én nem szeretnék így élni. És a lányomnak sem kívánok egy ilyen életet.

Az iráni iszlám forradalmat öt évesen éltem át. Átéltem azt a háborút, mely Irak és Irán közt dúlt Allah nevében. Hihetetlenül sok ártatlan ember vesztette életét egy értelmetlen háborúért, melyre nem volt magyarázat. Attól a pillanattól, hogy Allahot megemlítik, minden engedélyezett, minden törvényes, semmi sem megkérdőjelezhető. Az emberi jogokat egyszerűen semmibe veszik. Ennek nem így kellene lennie.

Ha egy muzulmán országba születsz, automatikusan muzulmán vagy, akár akarod, akár nem. Sokan nem tudják ezt. Egy iszlám országban nincs választásod. Ha nem fogadod el ezt a vallást, akkor kivégeznek. Ezt sokan figyelmen kívül hagyják. Nem kérdés, hogy akarsz-e muzulmán lenni. Muzulmánnak KELL lenned. KÖTELEZŐ imádkoznunk, KÖTELEZŐ fátylat viselnünk, akár tetszik, akár nem. Senki sem kérdez meg bennünket. Ha nem teszed, nőként megköveznek. A férfiakat felakasztják: nekik egy kicsit könnyebb.

Van egy nagyon híres apáca ismerősöm, Hatune nővér, aki keresztény családokat látogat Szíriában. Élelmet és pénzt ad nekik. Ők pincékben rejtőznek. Az emberek még Iránban is kettős életet élnek: egy hivatalosat és egy másikat, egy földalattit. A földalatti emberek szabadon élnek. Számos kiépített pince létezik, hangelnyelő falakkal, ahol az embereknek teljesen normális életük lehet. Mert az életnek ez a nyitott formája nem megengedett fenn, az utcákon. Nehéz ezt elmagyarázni: az iszlámban ez tényleg így van. Lényegében minden tilos, csak „fű alatt” teheted meg. Mindenki azt csinálhat, amit csak akar, amennyiben megengedheti magának. Ha van pénzed, van hatalmad. Vannak kapukkal elzárt környékek azoknak, akik az iszlám kormánynak dolgoznak; az átlagember oda nem mehet. És azok a nők, akik ott élnek, nem viselnek fátylat. Ez természetesen nem közismert dolog. Nemrég – szándékosan vagy véletlenül – egy drónt küldtek oda.

Még az alkohol is tiltott. Megostoroznak, ha alkoholt iszol. Orvosi okokból azonban engedélyezett, ezért mindenki, aki inni akar „beteg lesz”. Mindenki, aki szabadon akar élni, titokban teszi. Ez a szomorú történet.

A férfiak mindent megtehetnek, a nők egyszerűen tárgyak, a férfiak tulajdonai. Egy muszlim országban egy nő alapvetően nem ember! Egy férfihoz tartozik, és csupán azt teheti, amit a férfi megenged neki. A nő egy tárgy. Ha például bírósági tárgyalás folyik és egy férfi tanút hoznak, akkor két női tanúval tudják csak ellensúlyozni, mert egy nő tanúvallomása egy bírósági tárgyaláson csak felét éri egy férfi vallomásának. Egy nő nem teljes értékű emberi lény. Egy nő csak azt teheti meg, amit a férje megenged neki. Tehát amikor egy nő feleségül megy egy muzulmán férfihoz, valójában vagyonátadás történik: előtte az apja tulajdona volt, utána pedig a férjéé.Amíg meg nem hal.

Egy nő nem válhat el, csak a férfi dönthet így. De egy férfinak nincs is szüksége válásra, annyi nőt vehet feleségül, amennyit csak megengedhet magának. Lehet négy fő felesége és a férfinak kell elválnia tőlük, és egy ilyen házasságból született gyermekek után tartásdíjat kell fizetnie. És a nő számára is. A mellékfeleségek számára nem kell. A mellékfeleség azt jelenti, hogy a férfi dönti el az időtartamot

[amennyi időre feleségül vesz valakit]

: „Feleségül veszlek egy órára”. Mellékesen ez az oka annak, hogy állítólag nincs prostitúció a muzulmán országokban. Feleségül veszi a lányt egy órára, és az egy óra leteltével automatikusan elvált. És ez után nem kell tartásdíjat fizetni. Így az iráni kormány büszkén mondhatja: „Iránban nincsen többé prostitúció!”; „Nincs, ők csak egyórás feleségek.”

Amikor az utcán megyek, látom az üldözőimet. Mi az iszlám elől menekülünk; nem gazdasági menekültek vagyunk. Nem azért jöttünk ide, mert „itt könnyebb az élet.” Mi tényleg azért jöttünk, mert menekülünk az iszlám elől. Megyek az utcán és az üldözőimet látom. Németország egyszerre ad védelmet az áldozatoknak és az üldözőknek. Ez így nem működhet jól. Egyszerűen nem értem, hogy egy keresztény párt miért szövetkezik muszlimokkal. Ennek semmi értelme!

Az iszlamizáció sem titok: teljesen nyílt. Behívtak az általános iskolába, mert az igazgató – mivel én Iránban születtem – a lányomat az iszlám osztályba akarta íratni. Valóban így történt, az igazgató hívatott be. Ez volt az egyetlen alkalom, amikor az általános iskola igazgatójával beszélhettem a négy év alatt. Ő ezt teljesen magától értetődőnek vette, hogy egy iráni nő kétség kívül iszlám osztályba akarja íratni a lányát. Meg akart győzni engem, mert egy török nő iszlám órákat akart. Fel sem merült benne, hogy nekem talán más a hitem, hogy talán másféle életet élek. Egy kalap alá vesznek minket. Senkit nem érdekel, hogy azok az emberek valójában miért jöttek ide. Ennek meg kell változnia.

Vannak, akik azért jönnek, mert becsben tartják a német életmódot, és aszerint akarnak élni, a részesévé akarnak válni. És vannak olyanok is, akik egyszerűen le akarják rombolni. Nem akarom, hogy ezt megengedjék nekik. Ez egyszerűen nem történhet meg!

Őszintén, amikor igazi menekültekről van szó, azzal semmi gondom. A probléma az, hogy semmiféle megkülönböztetés nincs. Mindenkit beengednek és senki sem kérdezi, miért jöttek ide. Tény, hogy a valódi menekültek még csak át sem léphetik a határokat. Számos videó van erről. A keresztényeket, akiket üldöznek ezekben az országokban, éppenséggel a pincékben halnak meg. A határokat muzulmán férfiak őrzik: csak azt engedik át, aki megengedheti magának, vagy azokat, akik velük dolgoznak. Ez már régóta ismeretes.

Így volt például, ha követed az iráni médiát külföldről… (mert Iránban egyébként is minden tilos még lélegezni is). Évekkel ezelőtt olvastuk, hogy csak azokat engedik át – különösen Erdogán –, akiket ŐK AKARNAK. A valódi menekültek ezt nem engedhetik meg maguknak. Ebben megerősített egy kurdisztáni menekülttel való találkozásom is. A bátyját kivégezték, ő maga hosszú időt töltött börtönben. A nagybátyját a család szeme láttára gyújtották fel, hogy a család többé ne akadályozza az iszlám kormány ügyeit. Ő abban is megerősített, hogy Törökország, a török kormány fogta el őt, amikor megszakította útját Törökországban. Levelek voltak nála és bebizonyította nekem, hogy a török kormány írt az iráni kormánynak. Ők írtak a családjának, hogy letartóztatták Törökországban és vissza fogják küldeni, és hogy a török kormány pénzt követel érte. Tehát először az európaiaktól vesznek el pénzt, majd a valódi menekülteket visszaviszik az országukba, ahol már körözik őket, ahonnan szintén leszedik a pénzt. Ebben semmi humanitárius nincs.

Az AfD-t támogatni kell, mert ha eltűnnek, akkor az egész német szociális rendszert felfalják, mint egy karácsonyi pulykát. Az ideérkezők közül nem mindenki keres segítséget vagy védelmet. Emberek milliói jönnek azért, hogy NE kelljen dolgozniuk. Volt egy riport a német tévében, amit talán egyszer be is mutattak, melyben muszlim férfiak hirdetettek négy fő- és mellékfeleség számára. A hazájukban hirdettek, mert egy muzulmánnak annyi felesége lehet, amennyit csak megengedhet magának – ha nem engedheti meg magának, akkor a HARZ IV [EU-s bevándorlók jogosultsága szociális segélyre Németországban] majd megfizeti őket. Ezt a hirdetést adták fel: „Gyere Németországba, legyél a mellékfeleségem,

soha többet nem kell dolgoznod.” Ez a rendszerrel való szándékos visszaélés. Dokumentumfilm is készült erről a problémáról. A kormány tud róla, de egyszerűen tehetetlen, nem tudják bizonyítani a visszaéléseket a nők részéről. De ezek a mellékfeleségek tényleg megérkeznek. Lehet, hogy a 10. gyerekkel terhes, de teljesen elfátyolozva odaállít az államhoz és azt mondja: „Részeg voltam egy diszkóban és nem tudom ki a gyerek apja.” Mert ha az apa ismeretlen, akkor még több pénzt kapnak a gyerekekért. És a büszke muszlim apa ott ül a két nővel a karjában, kb. 27 gyerekkel, és büszkén meséli a történetet, hogy hát így csinálta. Ennek véget kell vetni. Az AfD ezért küzd és ez hihetetlenül fontos.

Egy szíriai menedékkérővel is beszéltem, aki azért keresett segítséget Saarlandban, mert bántalmazták a menhelyen, mivel az iszlamizáció ellen volt. Ő, aki szíriainak vallotta magát, még ő is azt mondta, és igazat adok neki, hogy nagyon könnyű személyigazolvány és egyéb dokumentumokat olcsón megvásárolni. Megrendelheted, hogy mi akarsz lenni: orvos, ügyvéd, mérnök. Kinyomtatják. Van egy árlista, és egyszerűen megrendelik. Kitalálhatják az élettörténetüket, aztán lefordíttatják, kifizetik, és a német kormánynak adják. A német kormány pedig egyáltalán nem képes ellenőrizni mindezt. Ez lehetetlen, igaz? A kormány már 30 évvel ezelőtt is túlterhelt volt, amikor én jöttem. Mára a helyzet még rosszabb lett. Pusztán az ellenőrizhetetlen, megszelídíthetetlen nagy számok miatt. A saarlandi kormány valóban képtelen erre, s még csak a szemükre sem lehet vetni, mivel senki sem tanította meg nekik, hogyan döntsék el, hogy az illető tényleg szíriai-e, esetleg észak afrikai, pakisztáni vagy afgán. Nem tudják megmondani. Ezt magam is észrevettem, az én hihetetlenül hosszú és bonyolult családnevemmel. Évekbe telt mire a hivatalnokok elfogadták, hogy nő vagyok és nem férfi. Az összes levelet és e-mailt Mohamed Lalih Hadzsivali úrnak címezték. Nem tudják megállapítani. Ez nehéz nekik. Nincs tapasztalatuk. Nem ismerik a hátteret. És pontosan ez a probléma, pontosan ez az oka annak, hogy olyan könnyű visszaélni a helyzettel. Mert az emberek [a kormányban] össze vannak zavarodva.

Csak sétálj végig a Bahnhofstrasse-n egy hétvégén, látni fogod a helyzetet. Szerintem az, hogy a németeket keresni kell a szemeddel az utcán, mert már nem lehet látni őket, borzasztóan szomorú. Akkor is, amikor Iránból jönnek hozzánk látogatók (nem én találom ki ezt az egészet), a látogatóink komolyan kérdezik tőlünk, hogy „miért próbálsz nyolc éve meggyőzni, hogy látogassunk meg” (ugyanis nehéz elhagyni Iránt; nem sétálhatsz csak úgy át a határon): „A fátylat otthon is viselhetem.” Tehát, még azok is figyelmeztetnek, akik iszlám országokban élnek, és azt mondják ez már nem az az ország, amit egykor megismertek. Párizs szintén, egy barátom mondta róla: „Ez már nem az a gyönyörű, szabad és színes város, amit még a kollégiumi éveimből ismerek”.

Nem találkoztam olyannal az Afd-ből, akinek egyszerűen a külföldiekkel lett volna problémája. Határozottan nem erről van szó. Hanem a visszaélésekről. Ez ellen küzdeni kell. Ennek semmi köze a xenofóbiához. Ez a hatalomról szól. A régi pártok egyszerűen nem akarják elveszteni a hatalmukat, és megpróbálnak mindenkit tönkretenni, aki jobb náluk. Az AfD képes jobban kezelni a helyzetet, sikeres lesz és meg fogja menteni Németországot.

Az én személyes tapasztalatom alapján egyértelműen kijelentem, hogy az iszlám egész biztosan NEM tartozik Németországhoz. Én iszlám országban nőttem fel. Ismerem az iszlámot.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11906

Bejegyzés: on 2019. okt. 10.. A bejegyzés kategóriái: Lálih Hadzsimohamedvali, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes