Egyiptomi műsorvezető: a muszlimok a terroron és mészárláson kívül nem adtak semmit a Nyugatnak

2017. június 19-én Londonban, egy autóval elkövetett terrortámadás után Juszef Al-Husszeini egyiptomi műsorvezető még aznap az ON TV-n azt állította, hogy a muszlimok a mészárláson és terrortámadásokon kívül nem adtak semmit a Nyugatnak.

A terrortámadás Londonban egy autóval elkövetett támadás volt. Most egy mecset közelében történt az eset. Miért dönt valaki úgy, hogy egy imahely közelében követ el terrortámadást? Egy mecset, templom vagy olyan helyek közelében, ahol Istent imádják. Az összes megelőző autós támadásban – legalábbis 2016-ban és 2017-ben – a „hősök” sajnos muszlimok voltak. És még csodálkozunk azon, hogy gyűlölnek bennünket?

Miért gyűlölnek bennünket? Ha nem így tennének, akkor valami mentális problémájuk lenne. Mi (muszlimok) állandóan fegyvereket használunk, embereket mészárolunk, embereket nyúzunk meg, élve elégetjük őket, elgázoljuk őket, robbanószereket helyezünk el és autóbombákat használunk. Ezek után miért várjuk el tőlük, hogy szeressenek bennünket?

[…]

Mondják meg, mit adtak a muszlimok a világnak a 20. században? Semmit!

Az ottomán török muszlimok mit adtak a Nyugatnak? Gyilkolást, mészárlást, az európaiak karóba húzását… Ez az igazság! Ezt tették a törökök Európában a 16. és 17. században.

Mit tettek a törökök az arab szomszédaikkal, akik többsége muszlim volt? Foglyul ejtették, megkínozták őket és hatalmas adókat vetettek ki rájuk. Elviselhetetlenné tették az életüket.

Mit adtak a Nyugatnak a muszlimok a 19. és 20. században, Maududi, Szajjid Kutb, Abu Bakr Nadzsi és Oszama bin Láden nézetein kívül? Mit adtak a Nyugatnak a muszlimok? Ne mondják nekem, hogy „Nagíb Mahfúz irodalmát és Ahmed Zewail tudományát”. Az ő eredményeik nem annak tudhatók be, hogy muszlimok voltak.

[…]

Mit mutattak a muszlimok a Nyugatnak a fővárosaikban történt robbantgatásokon kívül? Mit mutattak nekik az autós támadásokon kívül? Mit mutattak nekik a rájuk való lövöldözésen, vagy a ketrecben élve elégetésen kívül? Még a muszlimokat is élve elégetik.

Mind azt mondják, hogy az ő iszlámjuk az „igazi”. Mit mutattak a muszlimok a nyugatiaknak, hogy azok szeressék őket és üdvözöljék őket az országaikban?

[…]

Mindezek után még kérditek, miért gyűlölnek bennünket?!

Aztán az emberek olyan új fogalmakat találnak ki, mint „globális összeesküvés az iszlám ellen”. A globális összeesküvés az iszlám ellen azt jelentené, hogy muszlimokat mészárolnak le világszerte. De ennek épp az ellenkezője igaz. Nem muszlimokat mészárolnak. Igazam van?

Aztán azt mondod: „Gondoltál az Indiában vagy Malin élő muszlim kisebbségekre is?” Az igazság az, hogy a muszlimok követnek el mészárlásokat a keresztények és más kisebbségek ellen az egész világon.


[…]

A muszlimok folyamatosan siránkoznak, nyafognak és panaszkodnak: a Nyugat összeesküdött ellenünk. Rendben, tegyük fel, hogy a Nyugat összeesküdött ellenünk és csak a negatív képet látja rólunk. De hol van a pozitív kép? Az abbászida állam muszlimjai egy pozitív képet prezentáltak. Az ún. „muszlim” tudósok által tudományos kutatásokat exportáltak. Apropó, akik közül sokan nem is az Arab-félszigetről voltak. Valójában egyikőjük sem volt az Arab-félszigetről. Mind Észak-Afrikából származtak, és arról a területről, amit ma Közép-Ázsia volt szovjet iszlám köztársaságainak nevezünk.


[…]

Mit adtak az arab országok a világnak? Semmit! Mit adtak az iszlám országok a világnak? Semmit! Mivel járultak hozzá a tudományos kutatásokhoz? Egy, három, öt vagy tíz tudóssal 1435 év alatt? Na, ne! Felejtsük el a 435 évet és vegyük az 1000 évet. 1000 év alatt 10 fontos tudós? Ki találta fel a repülőt, a rakétát, az űrhajót, a centrifugát, a kvantummechanikát, a relativitáselméletet? Ki? Honnan jöttek a legfontosabb filozófusok? Hát nem innen.

És még azt várjátok el tőlük, hogy szeressenek bennünket?! És olyanokat mondotok: „A terrort támogató országok, mint Nagy-Britannia, megérdemlik…” Nonszensz! Az emberek nem érdemlik meg, hogy megöljék, lemészárolják őket, vagy autóval áthajtsanak rajtuk.


Egyptian TV Host Youssef Al-Husseini Following London Mosque Attack: The Muslims Have Contributed Nothing but Terror, So Why Do You Expect Them to Love You? | MEMRI

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11923

Bejegyzés: on 2019. okt. 11.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, MEMRI videók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes