A szólásszabadság vége Kanadában – iszlamofóbia törvény


Igen, támogatom a szólásszabadságot. Soha nem gondoltam volna, hogy még Kanadában is egy nap majd támogatnom kell a szólásszabadságot! Amikor Iránban éltem, börtönbe zártak, mert ott nincs szólásszabadság – a saját országomban. És tényleg meg vagyok döbbenve, mert a szunnita muszlimok kritizálják a síita muszlimokat, és fordítva – akkor meg mi az, hogy iszlamofóbia?! Én muszlimként teljesen ellene vagyok ennek a törvénytervezetnek és kiállok a szólás szabadságáért.

Én politikai menekült vagyok Iránból. Voltam már börtönben az iszlám törvényének hatálya alatt, és tudom, hogy ez hogyan kezdődik, és hová vezet… Ez valamilyen okból mindig úgy kezdődik, hogy a baloldal és az iszlamisták összefognak, és ez megrémít engem. Én azért jöttem ide, hogy szabad lehessek. Azért választottam Kanadát második hazámnak, hogy egy szabad országban élhessek, és most eléggé kezdek megrémülni. Mert úgy néz ki, hogy a dolgok az iszlamisták követelésének teljesítése felé haladnak, pusztán attól való félelemből, nehogy kilőjenek valami rakétát vagy hasonlót. És csak folyamatosan békítgetni fogják őket – de ők nem fognak leállni. Mert ők a békítést a gyöngeség jelének látják, ezért csak egyre többet fognak követelni. És én ezt ellenzem. Én hiszek abban, hogy Kanadának szabadnak kellene lennie, és hogy a szólás szabadságát senki sem veheti el az emberektől.

Én Pakisztánból jöttem és keresztény vagyok. A családom jobb életet keresve jött ide. Bevándorlóként nagy áldás volt számunkra, hogy itt olyan helyen lehetünk, ahol VANNAK szabadságjogaink! Ahonnan jövünk, ott egyáltalán nem voltak. Ott a saría van érvényben, amelynek része az istenkáromlási törvény – egy undorító drákói törvény –, ami már sok kisebbség életét tette tönkre – és sok muszlimét is! Úgyhogy szerintünk ezek most a kezdeti lépések annak a törvénynek az irányába. És ez ellen nekünk ki kell állnunk! Pakisztánban ma is sok ember van, akik sok éve börtönben rohadnak – pl. mint Asia Bibi – az istenkáromlási törvény miatt – amit visszaélésszerűen alkalmaznak. És mi nem akarjuk, hogy Kanadában ugyanez megtörténjen!

Szükségünk van a szólásszabadságra! Még muzulmán országok között is vannak olyanok, ahol nem szeretik az istenkáromlási törvényeket! Akkor Trudeau minek hozza ezt ide? Én nem tudom, minek! Ki kell állnunk, össze kell fognunk, ezt le kell állítanunk, máskülönben a mi generációnknak ezt nem fogják megbocsátani! Ezért vagyunk itt, hogy nemet mondjuk, felemeljük a hangunkat, hogy tegyünk valamit, hogy megmentsük a következő generációkat. Máskülönben itt is ugyanúgy fogunk szenvedni, mint Pakisztánban!

Igen, meg akarom tartani a szólásszabadságomat! Nem akarok lemondani a szólásszabadságomról! Azt akarom, hogy a gyerekeim és az ő gyerekeik élvezhessék egy nyugati ország ezen kiváló adottságát, hogy rendelkezhetnek szólásszabadsággal!

Ellenezzük a M-103-as törvényjavaslatot, és üzenni akarunk Trudeau úrnak, hogy bár ő a közel-keletieknek akar segíteni, de a szemeit csukva tartja. Nem tudja, hogy mi folyik a Közel-Keleten. Én a Közel-Keleten, Szaúd-Arábiában voltam, amikor lerombolták az ikertornyokat – és emlékszem, ahogy akkor a jemeniek, szudániak, szíriaiak kitódultak az utcákra, és gratuláltak egymásnak! Azt mondták, hogy „Gratulálok testvérem, Amerikának most vége van!” És mindezek a közel-keleti emberek ugyanezt a helyzetet akarják elérni Kanadában is! Úgyhogy ezeknek a liberálisoknak tudniuk kell arról, hogy az a nap hamarosan itt is eljön!

Kanada es az M 103 as torveny

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11960

Bejegyzés: on 2019. okt. 13.. A bejegyzés kategóriái: Észak-Amerika, Legfrissebb, Szólásszabadság. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes