Végzetes vonzódás – a baloldal és az iszlám szövetsége | Bill Warner

Ez a videó válasz egy nekem írt e-mailre, amiben valaki a következőt kérdezte: Miért jön ki olyan jól a baloldal az iszlámmal? Miért ilyen erős szövetségesek?


Nos, ennek az az oka, hogy sok közös van bennük. Nézzük, hol is tartunk most a történelemben! A civilizációnknak két ellensége van: a távoli ellenség a politikai iszlám, a közeli ellenség pedig a baloldal és az iszlám mentegetői. A kettő közül a baloldal sokkal ártalmasabb.

Miért imádja a baloldal annyira az iszlámot? Ebben az elemzésben a baloldalt gyűjtőfogalomként használjuk, mert nem hiszem, hogy a baloldalnak lenne formális doktrínája. De ez az iszlámra nem igaz, mert az iszlámban a saría, a Korán, a szíra és a hadísz egy formális doktrína.

A baloldal szerint a világ elnyomókból és áldozatokból áll. És a muszlimok mindig az áldozatok, ők soha nem tévednek. 2001. szeptember 11-én, a Világkereskedelmi Központ elleni támadás után a muszlimok azt mondták, hogy ők a valódi áldozatok, mivel az emberek furcsán néznek rájuk és kellemetlen kérdéseket tesznek fel nekik.

Továbbá, mind a baloldal, mind az iszlám csoportközpontú. Az iszlámban ott van az umma, a muszlimok nagy közössége, a baloldalon pedig a kommuna vagy kollektíva.

A baloldal számár a cél szentesíti az eszközt, a helyes cél érdekében alkalmazott erőszak elfogadott. Példának nézzük meg az Antifát. Washingtonban zavargásokat kezdtek és az erőszakot egy kicsit túlzásba vitték, mer egy általuk elnyomónak mondott ember limuzinját felgyújtották, de a limuzin egy bevándorló tulajdona volt, aki az üzleti vállalkozásához használta. Az iszlámban is úgy van, hogy ami kedvez az iszlámnak az jó, erkölcsileg helyes. Iszlám megtévesztés: ha a hazugság eredményes, használd. Mohamed az orvgyilkosság módszerét használta arra, hogy leszámoljon politikai ellenfeleivel.

A baloldal soha sem téved, szintúgy az iszlám.

Mindkettő kiváló az utcai demonstrációk és zavargások terén.

Mindkettő, a baloldal és az iszlám is gyűlöli Izraelt.

A keresztényeket szintén mindketten gyűlölik, de az iszlám itt egyfajta megtévesztést alkalmaz. A muszlimok ezt mondják a keresztények szemébe: a keresztények a könyv népei. De amint hatalomra jutnak, széttörik a keresztet.

Mind a baloldal, mind az iszlám igen agresszív, és meg akarják semmisíteni a civilizációnkat. A baloldal a kalapács, az iszlám az üllő.

Mindkettő utópisztikus, és ezen a Földön akarják valóra váltani utópisztikus álmukat.

Mindkettő totalitárius, teljes kontrollt akarnak az életünk minden aspektusa felett. A világra úgy tekintenek, mint amit le kell igázni. Az iszlám szisztémája ebben felülmúlja a baloldalt, mert az nem egyszerűen hódítás, hanem civilizációs háború is. És több háborús eszközt is bevet, mint amire a baloldal képes.

Azonban van itt egy végzetes probléma. A baloldal odavan a nők, a homoszexuálisok jogaiért és hisz az állam és az egyház szétválasztásában. Így, ha végül közösen sikerül lerombolniuk a civilizációnkat, akkor az iszlám a baloldal ellen fog fordulni. Ez meg is történt Iránban, amikor a baloldal hatalomba segítette Khomeinit: öt nappal a hatalomra kerülése után Khomeini kivégzési parancsot adott ki az iráni kommunista párt, a Tudeh minden vezetője ellen.

Tehát legvégül a dolgok nem fognak jól alakulni a baloldal számára. De nekünk addig is két ellenséggel kell harcolnunk: a baloldallal és az iszlámmal. Úgyhogy fel kell kötnünk a gatyánkat.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12002

Bejegyzés: on 2019. nov. 9.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Bill Warner, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes