Vérző szívű balos művészek! Az iszlám megsemmisíti a művészetet! | Bill Warner

A művészeti alkotások elleni iszlám támadások nem valamiféle különc események. Egy mintát követnek, aminek az eredete 1400 évre nyúlik vissza, részei egy civilizációs háborúnak, mely Mohameddel kezdődött. A művészeti alkotásokat azért rombolják le, mert Mohamed kinyilatkoztatta, hogy Allah nem szereti a művészetet. Nyugaton a legtöbb művész baloldali, és úgy tekintenek az iszlámra, mint valami csodálatos vallásra, azonban az iszlámnak célja, hogy elpusztítson minden művészeti alkotást, mivel azok a dzsáhilijja, a tudatlanság korához tartoznak, a tudatlanság alkotásai.


Kérdező: Ma (2017) támadás volt a Louvre múzeum ellen, ahol egy Abdullah nevű muzulmán, életét kockáztatva megpróbált festékbombát becsempészni a múzeumba. A Louvre a klasszikus civilizáció művészi eredményeinek egyik legfontosabb tárháza. Egy muszlim miért kockáztatja az életét azzal, hogy festékbombát próbál becsempészni egy művészeti galériába?

Bill Warner: Mielőtt a művészetről kezdenénk el beszélni, beszéljünk a mi civilizációnk művészeiről, akik úgy tűnik, úgy gondolják, hogy aggodalomra semmi ok. Például a művész barátaim inkább támogatják az iszlámot, minthogy elítéljék azt.

De térjünk vissza a témához. Emlékszel arra, hogy a talibán lerombolta a bámijáni Buddha-szobrokat?

Kérdező: Igen, azokat a több tíz méter magas szobrokat.

Bill Warner: És emlékszel, amikor Egyiptomban félreállították a kormányt és a tömeg első dolga az volt, hogy megtámadta a múzeumokat?

Kérdező: Igen. Bementek és elégették a kéziratokat, és megrongálták az egyiptomi régészeti és művészeti múzeumok tárgyainak nagy részét.

Bill Warner: És az egyiptomi szfinxeknek nincs orra, melyet szintén az iszlámnak köszönhetünk. Vagy nézzük meg, mi történt a múzeumokkal Bagdad elestekor. Ezeket is lerombolták.

Amire próbálok rámutatni, hogy a Louvre elleni támadás nem valamiféle különc esemény. Ez egy mintát követ, aminek az eredete 1400 évre nyúlik vissza. Amikor Mohamed elfoglalta Mekkát, a Kábában 360 vallásnak voltak művészeti alkotásai, melyek közül néhányat saját kezűleg rombolt le, és parancsba adta, hogy rombolják le a többit is. Nem sokkal ezután odaküldte Khálidot, „Allah Kardját”, hogy rombolja le azt a művészeti helyet is, mely egy bizonyos Isten tiszteletének volt szentelve.

Amit mindezzel mondani szeretnék, az az, hogy nem kellene meglepődnünk. Ezek a festékbombák részei egy civilizációs háborúnak, mely 1400 évvel ezelőtt, Mohameddel kezdődött.

Kérdező: Vannak olyan szövegek, amelyek az alapját képezik annak az intenzív gyűlöletnek, melynek célja a művészet rombolása?

Bill Warner: Persze! Néhány ember azt gondolja, hogy az iszlámot nem lehet könnyen megérteni, de szerintem ezt túlgondolják. A művészeti alkotásokat azért rombolták le, mert Mohamed kinyilatkoztatta, hogy Allah nem szereti a művészetet. Az egyik alkalommal Gábriel arkangyal nem jelent meg neki egy darabig – azért, mert egy állat képe volt a házban. Gábriel azt mondta: „Az angyalok nem lépnek be olyan házba, ahol kutyák vagy képek vannak.” (Bukhári 7,72, 843) Ezt Gábriel arkangyal mondta, úgyhogy egy elég magasról jövő parancs.

A művészetet nem igazán bátorítják… Hadd kérdezzem meg, melyik volt a legutolsó nagy muszlim szimfónia, amit meghallgattál?

Kérdező: Hát szerintem ilyen nem volt.

Bill Warner: Nem volt ilyen, mivel a zenét és a művészeteket nagymértékben rosszallják az iszlámban. Szeretném felhívni a figyelmet arra az iróniára, hogy Nyugaton a legtöbb művész baloldali, és úgy tekintenek az iszlámra, mint valami csodálatos vallásra. Azonban az iszlámnak célja, hogy elpusztítson minden művészeti alkotást, mivel azok a dzsáhilijja, a tudatlanság korához tartoznak, a tudatlanság alkotásai. Mivel azok az iszlám művészete előtt voltak. Iszlám művészetnek talán a kalligráfiát lehet nevezni.

Tehát mindezek az alkotások a tudatlanság idejéből származnak, és ez sértő Allah számára. Ami azért eléggé furcsa elképzelés… Istent sérti a művészet…

Kérdező: Olvastam, hogy a muszlimokra nézve kötelező, hogy elpusztítsák az iszlám előtti dolgok létezésének minden bizonyítékát. Egészen addig elmenve, hogy a szaúdiak elrendelték, hogy nem lehet kiállítani semmilyen Mohamed előtti időkből származó régészeti leletet – sőt, még akár el is kell pusztítani azokat.

Bill Warner: Van itt valami érdekes. Van egy remek tudós, Dan Gibson, aki kutatásokat végzett arról, hogy vajon Mekka volt-e a Koránban szereplő mecset városa. Ő megkérte az egyik arabul beszélő embert, aki évekig a Közel-Keleten élt, hogy beszéljen azokkal a vállalkozókkal, akik a Kába körüli építési munkálatokat végezték Mekkában. Azt kérdezte, hogy milyen relikviákat ástak ki. Azt mondták, nem találtak semmit. Ami azt jelenti, hogy Mekka egy relatíve új város, és amúgy sincsenek régészeti ásatások ott. Az iszlám nem kedveli a régészetet, mivel az előbbi történet értelmében a régészet nem talál bizonyítékot arra, hogy a Korán idejének Mekkája létezett volna. Így a régészetnek egyáltalán nincs valami előkelő helye az iszlámban. Mivel még ha találnának is valamit, az Allah – az iszlám – ideje előttről származna.

Kérdező: Láttam videót palesztin „régészekről”, akik Gáza környékén cölöpverőgépekkel próbáltak meg eltüntetni minden bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy a zsidók léteztek már ott abban az időben is, amikor még nem volt iszlám terület. Ez beleillik az előbbi képbe?

Bill Warner: Nem hallottam erről, de teljesen beleillene abba, hogyha találsz valamit Allah ideje – igazából Mohamed ideje – előttről, akkor azt le kell rombolni, mivel mindez sértő Allah, az iszlám számára. Ez része a civilizációs háború elgondolásának. Úgy gondolom, hogy az iszlám civilizációs háborúról alkotott elképzelése az emberiség történelmének háborúról alkotott legkomolyabb koncepciója. Ma már senki sem hal meg Cézárért, Nagy Sándorért, Napóleonért, azonban manapság is vannak, akik meghalnak Mohamedért. Ez egy zseniális nyelvezet, amely a kinetikus háborút ideológiai, civilizációs és kulturális háborúvá alakítja. Ezalatt azt értem, hogy az iszlám a legpusztítóbb ellenség, amit egy civilizáció valaha látott, mivel az a célja, hogy teljesen lecserélje a civilizációnkat. A zenénket, a képzőművészetünket, a szobrászatunkat, az építészetet, mindennek be kell hódolnia az iszlám művészetnek, az iszlám civilizációnak. Ez egy totális háború. Nagyon találékony és nagyon gyakorlatias.

Kérdező: Mit mondanál azoknak a művészeknek, akik egy divatos pozíciót vesznek fel az iszlámmal kapcsolatban, nyilvánvalóan a saját érdekeikkel szemben.

Bill Warner: Megszakad a szívem emiatt. Úgy tűnik, a tények nem számítanak. Ami egyedül számít, azok az érzések. De a művész barátaimnak ezt üzenem: az iszlám ellene van mindennek, amit tesztek és mondtok. Benneteket és a szavazataitokat az iszlamizációra fogják használni, de amint az iszlám átveszi a hatalmat, akkor egy másfajta iszlámmal fogtok találkozni, és a művészetetek nem fog virágozni, talán a költészet igen. Van valamennyi költészet az iszlámban. Azonban a többi művészet semmiképpen nem marad meg.

Támadják a képzőművészetünket, az építészetünket, az oktatásunkat, a történelmünket, támadnak mindent. Ez egy civilizációs háború, a művészek csak egy része ennek. Az iszlám művészetrombolása helyett, a művészeinknek bennünket kellene támogatniuk.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12008

Bejegyzés: on 2019. nov. 10.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Bill Warner, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes