Az iszlám egészségre gyakorolt káros következményei | Dr. Bill Warner

A Korán olyan viselkedést ír elő, mely árt a következő generációknak: a belterjesség születési rendellenességeket eredményez; a böjtölés fejlődési rendellenességeket eredményez; a nőket a naptól elfedő ruházat pedig D-vitamin hiányt okoz. Azonban, ha kétségeinket fejezzük ki az iszlám gyakorlatok által okozott egészségügyi károk miatt, akkor iszlamofóbnak fognak nevezni bennünket. Ha a muszlim nők egészsége miatt aggódunk, akkor gyűlöletkeltő rasszisták leszünk. A saría és a politikai korrektség megtiltja, hogy bármilyen hibát találjunk az iszlámban.


Általános szóhasználat az iszlámban, hogy „Allah mindent jobban tud”. Vizsgáljuk meg ezt részletesen!

Ramadán alatti böjt

Mindenki hallott az iszlám öt pilléréről, ami tartalmazza a ramadán alatti böjtöt. Ez problémás, mivel a terhesség alatti böjtölés a csecsemők 20 százalékának látási, hallási és tanulási rendellenességeket okozhat. A böjtölés káros hatásai egészen a terhesség 8. hónapjáig bekövetkezhetnek. Az első hónap alatt a legrosszabb a helyzet. Bár a saría szerint egy terhes nőnek nem kell böjtölnie a ramadán alatt, de az első hónapban még nem biztos, hogy tudja, hogy terhes. Lehet, hogy még a második hónapban sem.

És vannak olyan muszlim nők, akik mindenáron böjtölnek, csak hogy megmutassák, hogy milyen elkötelezett muszlimok. Tehát itt van az öt pillér egyike, mely a születési rendellenességek miatt árthat a következő generációnak.

Beltejesség – unokatestvérek közötti házasság

Van más iszlám gyakorlat, ami árthat? Nos a belterjesség, az első unokatestvérekkel kötött házasság engedélyezett. És ez ártalmas, mivel ennek következményei a következő generációra: alacsonyabb IQ, mentális betegségek, depresszió és torz csontváz.

Burka

A teljes test elfedésének, a burkának is vannak káros hatásai. Egy tanulmányból az derült ki, hogy azok, akik a burkához hasonló valamivel fedik el a testüket, azok D-vitamin hiányban szenvednek, mivel nem kapnak elég napot. Van egy furcsa apró probléma, amit a teljes testet eltakaró saría ruha okoz, ami olyan, mint egy sátor: az elhízás. Egyrészt azért, mivel ebben az öltözékben nincs lehetőség a testmozgásra, másrészt pedig a testet más nem láthatja, így nincs társadalmi nyomás a megfelelő alak fenntartására. A The Economist világrangsort állított fel a nők elhízásával leginkább sújtott országokról. A legelső országok mind muszlim országok. Az elhízás miatt problémájuk van a cukorbetegséggel és a magas vérnyomással is.

Tehát a Korán olyan viselkedést ír elő, mely árt a következő generációknak: a belterjesség születési rendellenességeket eredményez; a böjtölés fejlődési rendellenességeket eredményez; a nőket a naptól elfedő ruházat pedig D-vitamin hiányt okoz.

Tehát Allah mindent jobban tud?

Itt egy kérdés: mit tegyünk azokkal a szent parancsolatokkal, amelyek ártanak a következő generációk egészségének? Egy muszlimnak engedelmeskednie kell a Koránnak és a szunnának. Nincs olyan, hogy rossz szunna, ezért Mohamed szunnája és a Korán rögzített, nem lehet őket megreformálni. Az iszlámnak autoritatív logikája van: ha benne van a Koránban, a szírában és a hadíszban, akkor igaz, és semmi sem mondhat ellent ennek. Tehát mit mondjunk egy olyan iszlámról, ami árt a muszlimoknak? Hogyan illesztjük ezt össze azzal a ténnyel, hogy az iszlám a tökéletes társadalom? Mivel a Korán azt mondja, hogy az iszlám tökéletes, és a muszlimok az emberiség legjobbjai.

Ha kétségeinket fejezzük ki az iszlám gyakorlatok által okozott egészségügyi károk miatt, akkor iszlamofóbnak fognak nevezni bennünket. Ha a muszlim nők egészsége miatt aggódunk, akkor gyűlöletkeltő rasszisták leszünk. A saría és a politikai korrektség megtiltja, hogy bármilyen hibát találjunk az iszlámban. Tehát itt egy morális problémával állunk szemben. Beszéljünk-e az egészségi problémákról, tudván, hogy akkor bigottnak fognak tartani minket, vagy maradjunk csöndben az ártással kapcsolatban, és akkor „jó emberek” leszünk, mivel nem beszélünk a bajról. Én a tényeket választottam, felszólalok és ezért bigottnak neveznek, de látnunk kell, hogy az iszlám jog némely aspektusa árt ennek a generációnak és a rákövetkezőknek.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12070

Bejegyzés: on 2019. nov. 22.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Bill Warner, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes