A média és a dzsihád | Dr. Bill Warner


Már néhány év eltelt azóta, hogy 2001. szeptember 11-én a Világkereskedelmi Központot lerombolták. Tudják, hogy azóta (2019-ig) 36 ezer dzsihád-támadás történt és több, mint 2 millió ember halt meg? És természetesen sokkal többen vannak, akik megsérültek, vagy akiket bántalmaztak.

Ez olyan sok dzsihád, hogy van egyfajta mintázat ezzel kapcsolatban, főleg a médiában. Szeretnék rámutatni arra, hogy mi történik minden jelentős dzsihád támadást követően a médiában és a társadalmunkban. Először is, a támadás után azonnal az elnök vagy más hivatalnok előbukkan, és kihirdeti, hogy mindennek semmi köze az iszlámhoz és az iszlám a béke vallása és bár vannak szélsőséges muszlimok, mindennek semmi köze a valódi iszlámhoz. Még ugyanazon a napon ki fog állni a rendőrparancsnok és azt fogja mondani: azért, hogy megakadályozzuk az ártatlan muszlimok elleni válaszcsapást, fokozzuk a védelmüket. Nos, ez rendben lenne, főleg hogy soha semmilyen válaszcsapás nem volt … Így mindig sikereket érnek el ennek megakadályozásában. Ezután majd előkerül valami imám vagy egy tudós, aki ismeri az iszlámot, és ismét kihirdeti, hogy az iszlámnak semmi köze az erőszakhoz, a dzsihádhoz. Ezután majd jön egy újabb szakértő, aki majd rámutat arra, hogy valójában minden vallás ugyanolyan, és emlékezzünk azokra a keresztényekre, akik 15 éve megöltek egy abortusz doktort, valamint azokra a szörnyű keresztes-hadjáratokra 800 évvel ezelőtt. És ne felejtsük el az inkvizíciót sem néhány évszázaddal ezelőtt. „Szóval a muszlimok se nem jobbak, se nem rosszabbak, mint pl. a metodisták” – érvelnek.

Azt mondják nekünk, hogy azért ártanak nekünk, mert ezeknek a muszlimoknak nincs elég jó munkájuk, nem fogadtuk őket megfelelően, és biztosítanunk kell, hogy a muszlimok jól tápláltak legyenek, gondoskodni kell róluk, tanítani őket, és akkor majd nem lesznek ezek a problémák. Ezután még több pénzt fognak költeni a létesítmények fejlesztésére, hogy még jobban alkalmazkodjanak a muszlimok igényeihez. Megváltoztatják a tankönyveket, amiben kedvező színben tüntetik fel a muszlimokat, a keresztényeket pedig befeketítik. Tehát engedményeket próbálunk tenni, mivel emiatt a muszlimok jobban fogják érezni magukat, így nem fognak erőszakot elkövetni az amúgy békés muszlimok.

Néha keretes cikkek is megjelennek: például, ha van egy nagy robbanás; és mielőtt a rákövetkező reggel a nap felkelne, az FBI már kijelenti, hogy ennek semmi köze a terrorhoz.

Amikor legközelebb majd egy nagy dzsihád támadás történik Amerikában vagy Európában, vegyük észre, hogy mindig az előbb említett dolgok történnek. A probléma ezzel az, hogy ha csak egyszer vagy párszor történne így, az még nem lenne annyira tragikus, de most már mindig így játszódik le. Ha legközelebb ez történik, akkor legalább vegyék észre, hogy ez az iszlámot támogató „békés” PR-kampány.

Vegyék észre!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12085

Bejegyzés: on 2019. nov. 29.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Bill Warner, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes