Az iszlám szerepe a rabszolga-kereskedelemben | Dr. Bill Warner


Minél többet tanulmányozzuk az iszlámot, annál inkább rájöhetünk arra, hogy a történelem, amit tanítunk magunknak, mesterségesen szerkesztett, azért, hogy eltávolítsák belőle azt, hogy mi az iszlám küldetése.

Ilyen például a rabszolgaság tanulmányozása. Az amerikai rabszolgaságról azt mondják nekünk, hogy a gonosz fehér férfiak fahajókon Afrika partjainál megszerezték a rabszolgákat, majd Amerikába vitték és eladták őket. A történetben van igazság, de fontos részeket kihagynak belőle:

Hogyan kerültek a rabszolgák a ketrecekbe? Ugyanis nem a hajók kapitányai fogták el őket, ők csak fizettek értük, amiért adásvételi szerződést és számlát kaptak.

Hogyan történt mindez? Nos, a rabszolgákat Afrika mélyéről hozták a partokra, hogy ott eladják őket.

1888-ban a rabszolgaság ellen küzdő misszionárius, Közép-Afrika kutató David Livingston írt egy könyvet, amiben leírta, hogyan nézett ki a rabszolgák elfogásának folyamata. Felolvasok néhány rövid leírást, mert ez ad egyfajta fotografikus képet arról, hogy mi történt.

„Bármerre is mentünk, mindenhol emberi csontvázakba botlottunk. Ebben a sivatagban, ami 18 hónappal ezelőtt még emberekkel volt tele, most szó szerint csontvázak tornyosulnak. Ez azt a meggyőződést keltette bennünk, hogy az emberi élet elpusztítása a rabszolga-kereskedelmi háromszög középső útján, bármilyen nagy mértékű is, csupán egy kis részét adja a veszteségeknek.”

Miről is beszél itt? A rabszolga-kereskedelmi háromszög középső útja Afrikából Amerikába ment, ahol a rabszolgákkal rosszul bántak és sokan meghaltak. Amiről Livingstone beszél az az, hogy akik ezen az úton meghaltak, jóval kevesebben voltak azoknál, akiket megöltek a rabszolgák elfogása közben. Ehhez a ponthoz később visszatér.

„A rabszolgák egy kis csoportját kiszabadították. Közülük sokan gyerekek voltak, öt évesek vagy még fiatalabbak. Egy nappal ezelőtt két nőt lőttek le, mert megpróbálták kioldani a szíjukat, hogy pihenhessenek. Az egyik nő csecsemőjének kiloccsantották az agyvelejét, mert a nő nem tudta a gyereket is és a rakományát is vinni. Egy férfit pedig egy baltával intéztek el, amikor összeesett a fáradtságtól.”

Tovább is van…

„Elhaladtunk egy rabszolganő mellett, akit lelőttek vagy leszúrtak. Azt mondták, hogy azon a reggelen egy arab tette ezt haragjában, amiért elvesztette az értékét, amit érte adott, mivel a nő nem volt képes járni.”

Az ember, aki ezt a gyilkosságot elkövette egy arab volt, vagyis muszlim. És ez az egyik érdekes dolog, ha a történelemről olvasunk, ugyanis sem a dzsihádot, sem az iszlámot, sem pedig a muszlimokat nem említik meg, mégis közük volt mindehhez.

Livingston megjegyzi, hogy ötből mindössze egy ember érte el Kubában a „kedves” gazdákat. Természetesen a kedves gazda egy ironikus megjegyzés, mivel Livingstone egy abolicionista. Azonban megemlíti, hogy ötből egy élte túl, hogy a falujából Amerikába vitték rabszolgának. Ez 80%-os járulékos veszteség.

„Hosszasan vitatkoztunk a rabszolga-útvonalról. Az arabok elmondták a főnöknek, hogy „a mi célunk a rabszolgák elfogásával az, hogy a tulajdonunkba és a vallásunkba vegyük őket”.

És mi volt ez a „vallásunk”? Nos, az iszlám volt. És itt ismét megjegyezném, hogy erről nem beszélnek.

„A gonoszság, amit láttunk, a koponyák, a romba döntött falvak, azok száma, akik a parton és a tengeren elpusztultak, a nagy mértékű mészárlások, amit a wajji törzs végzett, akik a muszlimok szövetségesei voltak, és arab falvakat építettek máshol.”

Tehát miért fogták el ezeket az embereket? Nem csak azért, hogy áttérítsék őket az iszlámra, hanem azért is, hogy elvegyék a pénz, a vagyont, hogy azt elvihessék a falvaikba.

„A legfurcsább betegség, amit ebben az országban láttam, az a megtört szív, ami azokat a szabad férfiakat támadja meg, akiket elfogtak és rabszolgává tettek. A szívük fájdalmáról beszéltek, és valóban úgy tűnik, hogy a megtört szív az oka annak, hogy meghaltak. Az arabok gyakran ajándékot ígértek a falusiaknak, ha elvezetik őket egy távoli helyre. De amint elég messze voltak a barátaiktól, elfogták őket és odaszegezték a rablánchoz vagy bothoz, amiből aztán nem volt menekülés.”

Tehát láthatjuk a brutális folyamatot, amelynek során a rabszolgákat előállítják a nem-muszlimok elleni dzsihád során.

Van azonban egy másik aspektusa is a rabszolga-kereskedelemnek. A muszlimoknak nem-muszlimokat, káfírokat kellene elfogniuk és rabszolgává tenniük, azonban rengeteg saría-bírósági eset van, ahol a fekete-afrikai muszlimok azért panaszkodnak a bíróságon, hogy a muszlim rabszolga-kereskedők fekete-afrikaiakat fognak, ha nem találnak káfirt. Tehát ha a rabszolga-üzletet folytatod, akkor nem szabadna elfognod a sajátjaidat, de azért, hogy benne maradj az üzletben, így teszel.

Emlékezzünk arra is, hogy a muszlimok nem csak Afrika nyugati partján futtatták a rabszolga-kereskedelmet, hanem a Földközi-tenger partjainál, és Afrika keleti partjainál is.

Az amerikai rabszolgaság történetének hiányzó része a következő: muszlim dzsihádisták fogták el az afrikaiakat, hogy eladják a fahajós fehér embernek, akik Amerikába hozták őket. És ez elég furcsa, mivel amikor a muszlimok a fekete amerikaiakhoz beszélnek, akkor azt mondják nekik, hogy az iszlám a feketék vallása, míg a kereszténység a fehérek vallása. De ahogyan itt láthatjuk, a muszlim dzsihádista rabszolga-kereskedők fogták el az afrikaiakat, és ők indították el az egész folyamatot.

Gondolkodjunk el ezen! Mi lehet még az a történelmünkből, amiről nem tudunk, mert az iszlámmal kapcsolatos?

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12114

Bejegyzés: on 2019. dec. 14.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Bill Warner, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes