Szabad-e félnünk az iszlámtól? | Dr. Bill Warner


Egy olyan emberi jogról szeretnék Önöknek beszélni, aminek nem biztos, hogy tudatában vannak. Joguk van félni, és joguk van a létezéshez.

Miért beszélek erről?

Az ötletet, hogy erről beszéljek, az adta, amikor egy az iszlámot elhagyó cikkét olvastam. Ő ebben azt mondta, hogy fél a muszlim rendőröktől, valamint a muszlim ápolóktól és orvosoktól is. Miért mondta mindezt?

Ez az ember a legrosszabb káfir, mivel elhagyta iszlám hitét. Elutasította az iszlámot, ezért a saría szerint meg lehet gyilkolni. Ezért joga van a félelemhez.

Beszélnünk kell arról a tényről, hogy sok dolog van az iszlámban, ami miatt félhetünk. Például nekem is félnem kell, mert a saría feljogosít arra, hogy megöljenek. Miért? Mert oly módon beszélek Mohamedről, amit a muszlimok nem szeretnek. Ez egy racionális félelem, mely tényeken és az iszlám doktrínán alapul. Azonban a politikai korrektség azt mondja, hogy ha félek bármitől, ami iszlám, akkor én irracionális és bolond vagyok. Iszlamofób vagyok. Az iszlám mentegetői számára a félelem annak bizonyítéka, hogy iszlamofób vagy. A tények nem számítanak. Nem furcsa, hogy a tények nem számítanak? Ugyanis, ha félsz, akkor egy rasszista, gyűlölködő, bigott iszlamofób leszel.

Én ezt másképp látom. Van egy barátom, aki Vietnámban volt tengerészgyalogos és ő mondott valamit, amit soha nem fogok elfelejteni. Azt mondta, hogy a félelem jó dolog. Egy alapvető ösztön, ami életben tart bennünket.

Azonban erről nem kellene beszélnünk, hanem cenzúráznunk kellene magunkat. Azt mondják, hogy jogunk van félni, de nem beszélhetünk róla. Milyen jog az, amiről nem lehet beszélni? De a SPLC, a baloldal és a politikailag korrektek ezt mondják.

A szólásszabadság nem engedélyezett. A szabadon kifejezett vélemény gyűlöletbeszéd lett. Gyűlöletbeszéd? Ez azt jelenti, hogy a tények gyűlöletbeszédhez vezetnek? A tények gyűlöletnek számítanak? Tehát gyűlölet-tényeink vannak. Ez olyan, mint [Orwell] 1984-e.

A politikailag korrektek minderre azt mondják, hogy nem beszélhetsz, ezért cenzúrázni akarunk a weben, és azt sem szeretnénk, ha a nyilvánosság előtt beszélnél. Tehát a létezéshez való jogot tagadja az SPLC, a baloldal és a politikailag korrekt rendőrség. Egyszerűen nevezhetjük őket PC rendőrségnek.

De vegyük észre mi is történik még itt. A racionális gondolkodást, a társadalmunk alapját kinyírták. Betiltották. Nem számít, hogy valami észszerű vagy sem. Az ártástól való félelem észszerű. Jogod van a létezéshez, azonban az SPLC és mások azt mondják, hogy „nem, ehhez egyáltalán nincs jogod”, mert korlátai vannak a félelmednek és a létezésednek, és majd mi mondjuk meg, mik azok. Az egyik, amit meg mondunk neked, az, hogy tilos félned az iszlámtól!

Az elemzéseim, a grafikonjaim és a tanulmányaim, amit az évek alatt készítettem, csupán a gyűlölet és bigottság bizonyítékai. Bizonyítékai annak, hogy egy rasszista, gyűlölködő, bigott iszlamofób vagyok.

Ahogy láthatjuk, az iszlám egy védett doktrína, a muszlimok pedig egy védett kisebbség. Mivel a baloldal és a web-totalitáriusok nem tudnak megcáfolni, így a Google-nak, a Facebooknak és másoknak van erre egy megoldása: cenzúrázzuk őt és a hozzá hasonlókat.

És természetesen ott van az ellenem elkövetett karaktergyilkosság is. A nagy techcégek és a média fősodor azt mondják, hogy nincs jogom beszélni a félelmeimről. Nincs vita, és nem beszélhetünk róla. És ne engedjétek meg, hogy beszédet tartson!

Tehát a baloldal és a milliárdos web oligarchák azt mondják, hogy nincs jogunk félni az iszlám semmilyen aspektusától. A félelmünk kifejezése pedig az elmebajunk és a fóbiánk bizonyítéka.

De megismétlem: a félelem jó és megvéd bennünket. Félni emberi jog. A létezéshez való jog egy emberi jog.

Szükségünk van olyan emberekre, akik megteszik, ami helyes: Akik felszólalnak a zsarnokok ellen, és azok ellen, akik el akarnak nyomni bennünket. Akik akkor is felszólalnak a létezéshez való jogért, ha félnek. Ehhez nem kell hősnek lenni, csak valaki olyannak, aki hajlandó cselekedni a félelem ellenére is. Ez viszont mégiscsak hősies dolog. Úgyhogy azt kérem, hogy váljanak hőssé: beszéljenek Önök is a félelmeikről!

Print Friendly, PDF & Email