Nők az iszlámban | Dr. Bil Warner


Ma arról szeretnék beszélni Önöknek, hogy mit mond az iszlám a nőkről. Az iszlám azt állítja, hogy a nőket tiszteli és védi. De mik lennének a nők jogai az iszlámban, vagyis a Koránban, a szírában és a hadíszban?

Minden, amit mondani fogok a nőkről, az Mohamedtől és a Koránból származik. Kezdjük Mohameddel, mert ez színtiszta iszlám.

Mohamed ezt mondta a nőknek: Ó ti nők! Adakozzatok, mivel láttam, hogy a pokol lakóinak többsége nő.
És megkérdezték tőle: „Miért”?
Ezt válaszolta: „Folyamatosan átkozódtok és hálátlanok vagytok a férjeitekhez. Soha nem találkoztam olyanokkal, akikből annyira hiányzott volna az intelligencia vagy vallásilag annyira tudatlanok lennének, mint a nők”.
A nők ezt kérdezték: „Pontosan miért is hiányzik belőlünk az értelem vagy a hit?”

Mohamed azt válaszolta: „Igaz-e az, hogy egy férfi tanúskodása két nő tanúskodásával ér fel?”
A nők egyetértettek vele.
Mohamed ezt mondta: „Ez bizonyítja, hogy a nők nem értelmesek.
Igaz-e az, hogy a nők nem imádkozhatnak és böjtölhetnek a mensturációs ciklus alatt?”
„Így van” – válaszolták a nők.

Mohamed: „Ez bizonyítja, hogy a nők nem eléggé vallásosak.”

A Korán még tovább megy ezzel az alsóbbrendűséggel és két nőt feleltet meg egy férfinak.

„Hozzatok két férfi tanút, vagy ha nincs, akkor egy férfit és két nőt, így ha az egyik nő téved, akkor a másik emlékeztetheti őt.” (Korán 2:282)

Tehát nem csak Mohamed mondja azt, hogy a nők fogyatékosak, hanem a Korán is.

Mohamed azt is mondta, hogy a nők a férfiak balszerencséi.

Mohamed: „Nem hagytam magam után a férfiakra ártalmasabb balszerencsét, mint a nőket.

Amikor a nőkről beszélünk, akkor a házasság is szóba jön. Az iszlámban a házasság egy szerződés, olyan, mint egy üzlet. A nő pénzt kap hozományként, ezért cserébe a férfinek joga van a nikára, a nővel történő szexre. Minden nőnek meg kell házasodnia, de csak muszlimmal házasodhatnak össze. Ez nem vonatkozik a muszlim férfiakra, mivel ők keresztényt, zsidót vagy muszlimot is elvehetnek. A nők „jogai” közé tartozik még az is, hogy gyerekfeleségek, illetve egy hárem részei legyenek.

A házassági szerződésről Mohamed ezt mondta: „A házassági szerződés leginkább betartandó kikötései azok, melyek szerint a férjnek joga van élvezni a felesége vagináját.”

Tehát ez a házassági szerződés része. Pénzt váltasz szexre.

A szexszel kapcsolatban Mohamed azt mondta: Ha egy férj a feleségét az ágyába hívja – azaz szexuális együttlétre –, és a nő visszautasítja, amivel azt okozza, hogy a férj haraggal megy aludni, akkor az angyalok reggelig átkozni fogják azt a nőt.”

További „joga” egy nőnek az iszlámban, hogy a nemi szervét megcsonkítsák (angol rövidítéssel: FGM). A muszlimok azt mondják, hogy ez nem része az iszlámnak. Ez közvetve található meg az iszlámban, mivel amikor Mohamedet szembesítették az FGM-mel, akkor nem ítélte azt el. És a szunnából tudjuk, hogy Aisa is körül volt metélve, ami egy másik kifejezés a női nemi szervek megcsonkítására.

Most pedig nézzük meg a feleségverés szörnyű témáját, amely megtalálható a Koránban és Mohamed szunnájában egyaránt.

A nőkkel kapcsolatos egyik legfontosabb Korán vers a 4:34. „Allah a férfiakat felsőbbrendűnek teremtette a nőknél, mivel a férfiak a vagyonukat a nőkre költik, és támogatják a nőket. Ezért az erényes nő szófogadó, és őrzi a mások számára láthatatlan részeit, amit Allah őrizni parancsolt neki. A lázadónak tűnő nőket először intsétek meg, majd küldjétek őket külön ágyba, végül verjétek meg őket. Ha ezek után engedelmessé válnak, akkor ne tegyetek mást; Allah bizony magasztos és nagyszerű!”

Ha egy olyan Korán-fordításuk van, amiben az áll, hogy finoman verjék meg, akkor azt a Koránt megváltoztatták, hogy eltüntessék az iszlám durva részeit.

Még több tanács is van a feleségverésre vonatkozóan. Milyen jogai vannak a feleségnek? Ételt kell adnod neki, amikor eszel; öltöztetni, amikor te öltözteted magad. Ne üsd meg az arcát, és ne ócsárold! Tehát a feleségverés azt jelenti, hogy megverheted a feleséged, de nem ütheted arcon.

Mohamed ezt mondta a feleségverésről: egy férfit ne vonjanak kérdőre azt illetően, hogy miért veri meg a feleségét. Gondolkodjunk el ezen!

Mohamed mondta: „Egyikőtök se korbácsolja meg a feleségét, ahogy megkorbácsolna egy rabszolgát, hogy aztán a nap végén szexuálisan közösüljön vele.”

Nos, úgy hiszem, ez egy gyakorlatias tanács.

Még több tanács is van a nőkről és a rabszolgákról:

Ha valamelyikőtök feleségül vesz egy nőt, vagy vesz egy rabszolgát, mondja ezt: „Ó, Allah, add meg nekem a benne lévő jót és az ő természetében lévő jót. Menedéket veszek benned az asszony gonoszsága és rossz hajlamai elől.” Ha valaki tevét vásárol, ragadja meg a teve púpjának tetejét, és mondja ugyanezt.

Az egyik legelképesztőbb dolog az iszlám rabszolgákról szóló doktrínájában a szexrabszolgák témája. Korán 23:1-6: „Azok a hívők lesznek sikeresek, akik az imádkozásukban alázatosak, akik elfordulnak a fecsegéstől, akik adakoznak a rászorulóknak, valamint akik tartózkodnak a szextől, kivéve a feleségeiket és a rabszolgáikat.”

És még mindig a rabszolgaságról a Koránban (4:24): És tilalmasak számotokra a férjes asszonyok, kivéve azokat, akiket a jobb kezetek birtokol.

Mit jelent ez? Ez foglyot jelent. Gondolkodjunk el ezen. Mindez nem csak háborúra vonatkozik. „Akit a jobb kezed birtokol” jelenthet egy olyan káfir nőt, akit leigáznak London vagy Nashvill utcáin. Ezért, ha elfogták, lehet vele szexelni. Mi ezt nemi erőszaknak nevezzük, az iszlám azonban dzsihádnak.

Most csak néhány verset és hadíszt idéztem, de nézzük meg a nagy képet. Fogtam a szírát, a hadíszt és a Koránt és kivettem belőlük minden bekezdést, minden verset, ami a nőkkel foglalkozik. Ezt az anyagot négy részre csoportosítottam. Az egyik csoport megemlíti a nőket, de nem mond róluk semmit. A másik csoportban a nők magasabb státuszt élveznek – ha anyák. A következő csoport az egyenlőséggel foglalkozik. Mivel láthatjuk, hogy az ítélet napján egy nőt a szavai és tettei alapján fognak megítélni, amiben benne van az is, hogy mennyire volt engedelmes és hálás a férjének. Ezt egyenlőségnek nevezik az iszlámban. A rossz rész az utolsó, legnagyobb csoport, ahol a nők alávetettek.

Ez a csoportosítás érvényesül: a Korán jobban bánik a nőkkel, mint Mohamed szunnája, ami a szíra és a hadísz. A Koránban 5% a nők magas státusával foglalkozó rész, vagyis ahol anyaként fel vannak magasztalva. Az egyenlő kategóriában a Korán nőkkel foglalkozó verseinek 23%-a mondja azt, hogy a nők egyenlők az ítélet napján. Azonban az alacsony státus, ami azt jelenti, hogy a nők alávetettek, a Korán nőkre vonatkozó részének 71%-a. És még így is a Korán barátságosabb a nőkkel, mint Mohamed szunnája.

Az iszlám azt állítja, hogy elsőként adott jogot a nőknek, és hogy tiszteli őket. Már beszéltem pár dologról, hogy milyen módon „tisztelik” a nőket és mik a „jogaik”. A muszlim nők védik a saríát – mivel ezek a fogalmak, amikről beszéltünk, a saría részei –, és azt mondják, hogy az iszlám jobban bánik a nőkkel. Vajon miért tesznek így? Emlékezzünk, hogy van egy rész, ahol az ítélet napján egyenlőek és hogy anyaként kiválóbbak.

Szóval mindezek a Korán versek és idézetek a szunnából, színtiszta iszlám és a saría alapját képezik.

Hadd magyarázzam el Önöknek, hogy miért nem vagyok feminista. A mai feministák, akiket én neofemnistának nevezek, nem kritizálják a saría brutalitását, vagy bármilyen törzsi és kulturális kegyetlenséget. A kultúra felülírja a muszlim nők szenvedését. A neofeministák nem kritizálják a nők saría általi bánásmódját, csöndben maradnak. Csöndben maradnak a gonosszal szemben. A helyzet iróniája a következő: minél brutálisabban bánnak a nem fehér nőkkel, a modern neofeministák ezt annál kevésbé kritizálják, mivel ennek kritizálása „rasszizmus” lenne. A valódi feminizmus minden nőnek megadná az egyetemes jogokat – minden nőnek, kivétel nélkül. A helyzet iróniája azonban az, hogy a politikai korrektség miatt, akik ma kritikusak a saría feleségverésével szemben, mint pl. én, azokat rasszista, gyűlöletkeltő, bigott, iszlamofóbnak nevezik. Ez ironikus! A neofeministák serények a hidzsáb és puncisapka viselésében, szolidaritásképpen a saríát támogatókkal. Nem érdekli őket, hogy a saría szerint egy férj megverheti a feleségét.

Nem érdekli őket, hogy a saría szerint egy nő tanúvallomása fele annyit ér, mint egy férfié.

Nem érdekli őket, hogy egy leánygyermek az örökség felét kapja annak, amit a fiúgyermek.

És az sem érdekli őket, hogy ha egy nőt megerőszakolnak, akkor négy férfi tanút kell előállítania annak bizonyítására, hogy mindez nemi erőszak volt, nem pedig házasságtörés.

Ez tragikus!

Egy feje tetejére állított világban élünk: azokat, akik tolerálják a gonoszságot és csöndben maradnak, azokat erényesnek nevezik, azokat pedig, akik mindezt elítélik, mint jómagam, mi vagyunk a rossz emberek. Egy feje tetejére állított világban élünk.

Tehát nem vagyok feminista, mert hiszek az egyetemes női jogokban. MINDEN nőt védeni kellene az ártástól – muszlimokat és „káfirokat” egyaránt.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12120

Bejegyzés: on 2019. dec. 15.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Bill Warner, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes