Palesztin dzsihád az amerikai iskolákban | MEMRI

2019. november 15-én a new york-i Times Square-en egy Gáza-párti tüntetést tartottak. Nerdín Kisvani, a Within Our Lifetime (Még a mi életünkben) szervezet képviseletében a következőt ordítozta: „Csak egy megoldás van: intifáda, forradalom!” Huszam Káid, a City Collage képviseletében, ami a Students for Justice in Palestine (Hallgatók az igazságosságért Palesztinában) new york-i szárnya, minden osztályteremben és minden egyetemi kampuszon történő intifádára szólított fel. Azt mondta: „Minden egyetemi kampuszon lesz intifádánk. Elhallgattatjuk az összes cionista eseményt.” Szajel Kajed, egy jelentős new yorki-i székhelyű BDS-támogató aktivista, az American Muslims for Palestine (Amerikai muszlimok Palesztináért) képviseletében azt mondta, hogy Palesztinának Allah által adott joga van az ellenálláshoz és az önvédelemhez, hogy a palesztin ellenállás nem terrorizmus, és hogy Izraelnek nincs joga létezni.


Nerdín Kisvani: Intifáda! Intifáda!

Tömeg: Intifáda! Intifáda!

Nerdín Kisvani: Csak egy megoldás van…

Tömeg: Csak egy megoldás van…

Nerdín Kisvani: …Intifáda, forradalom!

Tömeg: …Intifáda, forradalom!

[...]

Huszam Káid, SJP Városi Főiskola, NY: Csak egy megoldás van: intifáda, forradalom!

Tömeg: Csak egy megoldás van: intifáda, forradalom!

Huszam Káid: Az intifádának nem feltétlenül csak Gázában vagy Palesztinában kell lennie. Minden iskolai osztályban lesz egy intifádánk. Minden egyetemi kampuszon lesz intifádánk. Elhallgattatjuk az összes cionista eseményt.

[...]

Másnap, miután Gázát bombázták, a cionista vezetőt, Dani Dayan főkonzult meghívták a Harvard Law [School]-ra, hogy beszédet mondjon, ahol 100 diák sétált ki a beszédjéről, és az egész eseményt leállították. Ezt minden egyetemi kampuszon meg kell tennünk. Hallgattassuk el az összes cionistát, és indítsunk el egy intifádát mindenhol, ahol vagyunk.

[...]

Szajel Kajed, American Muslims for Palestine, New Jersey: Azért vagyunk ma itt, hogy mindenkivel tudassuk, hogy Palesztinának joga van megvédenie magát. Palesztinának… joga van az ellenállásra. Ez egy Isten által adott jog.

[...]

Az emberek azt kérdezik: „Van joga Izraelnek a létezéshez?” Nem! Izraelnek nincs joga palesztin földön létezni. Van joga Izraelnek a létezéshez?

Tömeg: Nincs!

Szajel Kajed: Van joga Izraelnek a létezéshez?

Tömeg: Nincs!

Szajel Kajed: Van joga Palesztinának a létezéshez?

Tömeg: Igen!

Szajel Kajed: Van joga Palesztinának a létezéshez?

Tömeg: Igen!

Szajel Kajed: Palesztina egész Palesztina – a folyótól a tengerig.

[...]

Ez nem olyan bonyolult: adjátok vissza nekünk a földünket, és akkor megkapjátok a békét. Ellenkező esetben ellenállás a végsőkig – amíg Palesztina minden centimétere fel nem szabadul.

Szabad Palesztinát!!

Tömeg: Szabad Palesztinát!!

[...]

Szajel Kajed: Csatlakozunk a harchoz?

Tömeg: Igen!

Szajel Kajed: Ha Palesztina ellenáll, akkor az terrorizmus?

Tömeg: Nem!


Gaza Solidarity Rally in Times Square: We Will Start an Intifada in Every Classroom, Every College Campus; We Will Shut Down Every Zionist Event; Israel Has No Right to Exist; Palestinian Resistance Is Not Terrorism | MEMRI
Trump az egyetemi antiszemitizmus visszafogását célzó rendeletet írt alá | 888.hu

Print Friendly, PDF & Email