A dimmi pápa és az imám | Dr. Bill Warner


Elértünk a történelem azon pontjához, amikor Ferenc pápa a Vatikánban találkozott a kairói al-Azhar mecset nagyimámjával. Ez egy csodálatos dolognak hangzik. Azonban csak a felszínen az, mert ha a dolgok mögé nézünk, akkor felismerjük, hogy ez a találkozó teljesen haszontalan.

Erőfeszítést tesznek annak érdekében, hogy a békét és a békés egymás mellett élést támogassák. Ha valaki ezt mondja, akkor csodálkozunk azon, hogy vajon miről is beszél. Az iszlámot a keresztény világban 1400 éve karddal terjesztik. Itt pedig a béke terjesztésére tett erőfeszítésekről hablatyolnak.

A békét a saría definiálja, Mohamed szunnája definiálja. A béke az után jön el, miután a keresztények, a zsidók és az ateisták behódoltak. Ekkor és csak ekkor lesz béke.

Mohamed: „Azt az utasítást kaptam, hogy háborút folytassak a káfirok ellen mindaddig, amíg mind azt nem mondják: Nincs más isten, mint Allah és Mohamed az ő prófétája.

Az együttélést is definiálja a saría. Maga Mohamed mutatta meg, hogy ezt hogyan kell csinálni. A keresztények és a zsidók dimmikké váltak. Beleegyeztek abba, hogy a saría alatt éljenek – ami ellen úgy tűnik, Ferenc pápának sincs kifogása –, hogy fizessék a fejadót (dzsizja) és hogy megalázzák őket.

Hadd térjek el egy kicsit a témától. Nem a katolikusokat akarom kritizálni, hanem ez az eset pont Ferenc pápával történt. Mindez ugyanígy elmondható az összes protestánsról a Tennessi állambeli Nashvillben, és ugyanígy minden zsidóról. Mivel a pápa, a protestánsok és a zsidók tettei is a tudatlanságon alapulnak. A pápa kedves akar lenni, mert az előző pápa mondott valamit arról, hogy erőszak köthető a muszlimokhoz a keresztényekkel kapcsolatban. A muszlimok megmutatták, mit gondolnak erről. Gyilkosnak nevezel bennünket? Nos akkor megölünk néhány keresztényt és zavargunk, hogy megmutassuk milyen mérgesek is vagyunk azért, mert gyilkosoknak neveztek bennünket. Ferenc pápa itt megpróbálta rendbe tenni a kapcsolatokat.

Együttműködnek a világbékéért és elutasítják az erőszakot és a terrorizmust. Nem a megfelelő szót kéne itt használnunk? Ferenc pápa jezsuita volt, bizonyára még most is az. A jezsuiták mindig is jók voltak a tudományos, kritikus gondolkodásban. A megfelelő szavakat kell használnunk, hogy a megfelelő dologra gondolhassunk. A megfelelő szó nem a terrorizmus, hanem a dzsihád.

Megegyeztek abban, hogy az imám majd az „igaz iszlámot” terjeszti. Nos, nincs szükség egy imámra, az igaz iszlám terjesztéséhez. Csupán el kell olvasnunk a szírát, a Koránt és a hadíszt. Ezek képviselik az igaz iszlámot. Itt pedig emlékeznünk kell arra, hogy a medinai Korán 24%-a a dzsiháddal foglalkozik. Nem csak egy-két vers.

Ezek a versek helyre teszik azokat a félreértéseket, melyet a „szélsőséges terrorcsoportok” okoztak? Nem, mivel ők dzsihádista csoportok, és nem szélsőségek. Ha követed a szabályokat, akkor hogyan lehetsz szélsőséges? Az Iszlám Állam, a Boko Haram, al-Kaida, Talibán mind követik a szabályokat. Ők nem szélsőséges terrorcsoportok, hanem dzsihádista csoportok, melyek Mohamed szunnájának engedelmeskednek.

Az imám azt is mondta, hogy ne tekintsék a muszlim állampolgárokat egy olyan csoportnak, amely fenyegetést jelent. Ezzel egyetértek. Nekünk a politikai iszlámmal kell foglalkoznunk, ez a fenyegetés doktrínája. Foglalkoznunk kell azzal, mi az a politikai iszlám, mik a tények, és le kell állnunk annak tettetésével, hogy bármilyen kompromisszumot köthetünk egy olyan doktrínával, amely azt mondja, hogy a célja az, hogy megsemmisítsen bennünket.

Ez aranyos: a pápa magával vitt három szír muszlim menekültet a Vatikánba… Miért nem egy csapat keresztényt? Mellékesen, most, hogy ezek a muszlimok a Vatikánban vannak, ugyanazt fogják tenni, mint amit a muszlimok a Georgetown Egyetemen tettek, ami valaha egy jezsuita iskola volt? Ugyanis azt láthatjuk, hogy ahol a muszlimok megjelennek, azt mondják, hogy le a keresztekkel, takarják le a kereszteket, mert különben nem megyünk be a terembe. Kíváncsi vagyok, hogy a Vatikán is hamarosan letakarja-e a keresztjeit.

Hadd ismételjem el: nem a katolikusokat támadom, ugyanis mindenkit előveszek, aki úgy dönt, hogy az iszlámot mentegeti. Ahogy már mondtam, az iszlám egységesen kezeli a katolikusokat és a protestánsokat, mivel mindegyikükkel ugyanúgy bánnak az iszlám alatt. Erre mindketten azt mondják: „Ó szeretjük az iszlámot, találkoztunk ezzel a nagyszerű muszlimmal, aki egy csodálatos személy, ezért az iszlám is csodálatos”. Nem! El kell kezdenünk foglalkozni annak a doktrínának a tényeivel, amelynek célja, hogy elpusztítson bennünket.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12162

Bejegyzés: on 2020. jan. 19.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Bill Warner, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes