Migráció és saría |Dr. Bill Warner


Olyan történelmi időben élünk, amikor tömeges bevándorlás történik iszlám területekről Amerika és Európa káfir területeire.

Mi fog történni? Mi ennek a jelentősége? Több évszázados harc lesz, mert Amerika és Európa iszlamizációjának tovább kell folytatódnia, hogy az iszlám beteljesíthesse küldetését. Mert ahogy láthatjuk, itt két eltérő civilizációról van szó.

Ezt a különbözőséget a káfir koncepciójából láthatjuk. A káfir, a hitetlen teljesen kívül esik az iszlámon, és minden ami vele kapcsolatos, az rossz. Nézzük meg az etikát, ami a káfirral foglalkozik.

(Korán 48:29) Mohamed Allah küldötte. És azok, akik vele vannak, kemények a hitetlenekkel szemben. De könyörületesek egymással szemben.

Ez az „al Walaa wa al Baraa” elve, ami néhány muszlim teológus szerint az iszlám második legfontosabb tanítása. Ez azt jelenti, hogy a muszlimoknak szeretniük kell, amit Allah szeret – ami az iszlám és a muszlimok–, valamint gyűlölniük kell és meg kell vetniük azt, amit Allah gyűlöl és megvet, vagyis a káfirokat. Tehát itt egy kettős etikai rendszert láthatunk, ahol a muszlimokat másként kezelik, mint a káfirokat. Ezzel az etikai különbözőséggel a civilizációink elkülönülnek.

A saría a politika legfelsőbb szintű jogi szabályozása az iszlám szerint. Amerikában van egy alkotmányunk, de ezt és a jogrendszerünket dzsahilíjának nevezik. Ez tudatlanságot jelent. Vagyis (az alkotmány) nem muszlim, nem iszlám, nem Allah, ezért el kell pusztítani, le kell építeni.

Mindez nem egyik napról a másikra következik be, hanem fokozatos folyamat. A saría nem alkalmazkodik a káfírokhoz, hanem elnyomja őket. A saríában a káfirok kevesebbet érnek, mint a muszlimok, vagyis a kafírok dimmik, ténylegesen harmadosztályú állampolgárok. Tehát, amikor az egyik magát felsőbbrendűnek tartó civilizáció, mint amilyen az iszlám, letámad egy másikat, akkor azt a területet, ahova bevándorolnak iszlamizálni fogják.

Ezt már most is láthatjuk. Európában azok a „menekültek”, akiknek egészségügyi problémáik vannak, KÖVETELIK, hogy engedelmeskedjenek a saríának, és egy nőt ne láthasson vagy érinthessen egy férfi orvos. És fordítva is igaz, egy férfival ne foglalkozzon egy ápolónő.

Ez a saría folyamata, a leigázás folyamata, egy olyan folyamat, amikor egy civilizáció [iszlám] azért harcol egy másik ellen, hogy rákényszerítse az uralmát. Mindez nem egyik napról a másikra történik. Az iszlám már 1453-ban szétzúzta Anatóliát, a mai Törökországot, azonban évszázadokig tartott, mire a saría uralta egész Törökországot. Tehát ez egy lassú folyamat, de egy olyan folyamat, ami mindig működik. Emlékezzenek arra, hogy a Közel-Kelet valaha keresztény volt. Mi történt? Nos, amikor a saríát bevezették, a keresztények dimmik lettek, aminek következtében évszázadok alatt fokozatosan megsemmisítették őket.

Erre azt mondhatják: Ez nevetséges, ismerek pár kedves muszlimot, akik dolgoznak és nem próbálnak megváltoztatni semmit, csak élni akarják az életüket. Azonban ne felejtsük el, hogy csak néhány vezetőre van szükség. Tehát ez nem jelenti azt, hogy minden muszlim, akivel Amerikában találkoznak, az a saríát akarja. Lehet, hogy nem is igazán tudják, mi az a saría. Viszont az imámjuk tudja, és a Muzulmán Testvériséghez tartozó vezetőik is tudják. És ők a szószólók, ők irányítják a diskurzust a médiában, és ők befolyásolják a politikát. (Lásd: Brigitte Gabriel válasza egy muszlim nőnek)

Tehát mi történik, miután az iszlám bevándorol egy másik nemzetbe? Egyszerű! Az a nemzet a saría támadásának hosszan tartó, lassú, romboló hatását élvezheti. Az idő előrehaladtával a káfir nemzet elesik, a történelem ezt tanítja. Emlékezzünk Észak-Afrikára, Egyiptomra. Ezek a területek valaha keresztények voltak, de már nem azok. Néhány keresztény megmaradt, de idővel majd őket is megsemmisítik.

Tehát a civilizációk összecsapásának vagyunk tanúi. A probléma az, hogy az iszlám győzni akar, mi azonban csak döntetlent akarunk. Tudják, hogy ez a sportban hogyan végződik? Hát persze, hogy tudják. És ez fog történni velünk is, hacsak nem döntünk úgy, hogy mi akarunk győzni, mert különben szétzúznak bennünket, és dimmikké válunk. Így működik az iszlám. Nézzük csak meg az 1400 éves történelmét!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=12172

Bejegyzés: on 2020. jan. 20.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Bill Warner, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes