Egymillió szex-rabszolga Nagy-Britanniában – muzulmán nemi erőszak botrányEgy
könyvet már biztosan érdemes idén elolvasniuk: Peter McLaughlin „Könnyű préda”
c. könyvét, amely a brit gyermekek tömegeit megerőszakoló muszlim bandákról
szól.

Vajon
a muszlim férfiak kisebbsége vagy többsége vesz részt ebben?

Nos, mit mondanak erről
a számok?

Először nézzük Rotherhamet! Alexis Jay kimutatása szerint Rotherhamben ezeknek a bandáknak több mint 1400 áldozata volt. Rotherham népessége 240 000 fő, amelynek 3,4%-a „ázsiai” – ami a PC kifejezés a 2,5% muszlim megnevezésére, ami 6000 muszlimot jelent a Rotherham-körzet egész területén. (Az ázsiai brit alatt a 3 millió muszlimot+1/2 millió hindut+1/2 millió szikhet értik.) Viszont az erőszakoló korban lévő muszlim férfiak száma – akik egy eltitkolt rendőrségi jelentés szerint főként 17-40 éves férfiak – 14,1%-át teszi ki az összes (6000) muszlimnak. Ez azt jelenti, hogy Rotherhamban kb. 1400 lány volt, akiket egy kb. 850 férfiból álló ügyfélkör számára futtattak.

De az is lehet, hogy ez
csak néhány muszlim férfi volt, akik kislányok százait erőszakolták meg, nem?

Nem!
Rossz válasz. Gondoljuk át újra!

Kinek van több szexuális partnere: egy prostituáltnak vagy egy ügyfélnek? A prostituáltnak a szex a munkája, amelybe a strici kényszeríti. A legutolsó keighley-i ügyben 12 férfit ítéltek el egy lány ügyében. A legutolsó rochdale-i áldozat több száz őt megerőszakoló férfiról beszélt.

De lehet, hogy mindez
csak Rotherhamban történik, sehol máshol az országban, nem igaz?

Nem! Rossz válasz! Mondják ezt azoknak a lányoknak, akik ezekben a városokban élnek: Accrington, Barking, Birmingham, Blackburn, Blackpool, Bradford, Bristol, Burton, Chesham, Derby, Ipswich, Keighley, Leeds, Leicester, London, Manchester, Middlesborough, Nelson, Oldham, Oxford, Peterborough, Preston, Rochdale, Rotherham, Sheffield, Skipton, Slough, Telford.

Ahogy egy szociális munkás mondta: „ha azt hiszed, hogy ez a te városodban nem történik, akkor nyisd ki a szemed!”

Azután ott a sok segítő: a kebab büfék, ahol a lányokat kerítették. A motelek, ahol megerőszakolták őket; a taxisok, akik szállították őket; azok a fiatal „Rómeók”, akik elcsábították őket; a fedőemberek és a pénztárosok. Úgyhogy nem én mondom, hanem a számok, hogy ebben a muszlim férfiak többsége részt vett.

A másik dolog: nézzük meg az „Operation Sanctuary ” fedőnevű rendőrségi műveletet, amit a kis északi városkában, Bedlingtonban hajtottak végre. Erről a városról egészen mostanáig senki sem hallott. Ebben a bűnügyben a vádlottak túlnyomórészt muszlim férfiak, és a műveletben több mint 120 embert tartóztattak le. Egy letartóztatás pedig azt jelenti, hogy a rendőrségnek elég bizonyítéka van ahhoz, hogy gyanúsítottként hallgassák ki azt, aki elkövette a bűntényt. A northumberlandi önkormányzat szerint az egész megyében 1000 muszlim van. Ez kb. 140 erőszakoló korban lévő férfi az egész megyében. Tehát egyetlen művelet során, egyetlen kisvárosban a rendőrségnek elég bizonyítéka volt ahhoz, hogy gyanúsítottként hallgassa ki az erőszakoló korban lévő muszlim férfiak 6/7-ét, akik az egész megyéből kerültek ki bűnelkövetőként. Ez nem a kisebbség! Hétből hat az a túlnyomó többség – és ezt a számok mondják.

A harmadik dolog: Sarah Champion, Rotherham országgyűlési képviselőjének becslése szerint országos szinten 1 millió áldozat van. Az 1 millió áldozat az kétszer annyi, mint az erőszakoló korban lévő muszlim férfiak száma egész Nagy-Britanniában. Még egyszer: nem én mondom, hogy a muszlim férfiak többsége csinálja ezt, hanem a számok. És ezek a számok a PC hatóságoktól jönnek, akik közül sokan nagyon keményen dolgoztak, hogy eltitkolják ezeket a bűncselekményeket.

De ne higgyék el azt, amit én mondok! Olvassák el Peter Mclaughlin „Könnyű préda” c. írását! Kiváló könyv. Vagy még jobb, ha vesznek egy példányt és elküldik Dame Lowell Goddardnak, aki a gyermekek elleni szexuális erőszak kivizsgálásáért felelős vezető az IICSA-nál. . Ne mondhassák azt, hogy nem tudtak semmiről!

Forrás: Gates of Vienna blog

Print Friendly, PDF & Email