Dührohamot kapott egy muszlim a Wizz Air járatán

Civilizációs dzsihád: a magyarországi székhelyű Wizz Air egyik London-Szkopje (Macedónia) járatán dührohamot kapott egy muszlim utas, mert azt hitte, a légiutas-kísérő szándékosan sertéssonkából készült szendvicset adott neki.

Az esetet egy utas rögzítette, melyből kiderült, hogy az egyre agresszívabb hangon beszélő férfi eredetileg egy pulykasonkás szendvicset rendelt, azonban az étel ízére hivatkozva meggyanúsította a védtelen légikisasszonyt azzal, hogy szándékosan pulykával és sertéssel kevert sonkás szendvicset adott neki dacára annak, hogy ő muszlim. A muszlim férfi dühében nyilvánosan gyalázni kezdte a stewardesst, többek között azt mondta: “te hülye kurva, mi a fasz bajod van velem?”

Majd a mellette lévő utashoz fordulva így folytatta: “ez a lány egy rohadt kurva, barátom”. A dührohamot kapó utast hiába próbálta a légiutas-kísérő megnyugtatni azzal, hogy a “turkey breast ham”, azaz a pulyamellsonka nem azt jelenti, hogy abba pulyka (turkey) és külön sonka (ham) van – amely sertésből készült –, hanem egyben kell értelmezni: pulykamellsonkaként. A muszlim ezt azonban nem fogadta el arra hivatkozva, hogy ő ismeri a pulykahús ízét, az pedig nem ilyen, ergo ez csak sertésből készült sonka lehet.

A Korán tiltja a sertéshús fogyasztását a muszlimoknak. Korán 5:3; Korán 2:173 “Ő megtiltotta számotokra a döghús, a vér és a disznóhús (fogyasztását) és mindazon állatokét, amelyeket Allahon kívül másnak ajánlottak fel.”

A férfi viselkedése lényegében az iszlám felsőbbrendűség hitetlenek feletti érvényesítése, azaz saría törvény a hétköznapokban. Valójában ez az a szépítő kifejezéssel “kultúrák harcának” nevezett jelenség, ami folyik Nyugaton: a muszlimok az élet minden területén behódolásra kényszerítik a nem-muszlimokat. Ez a civilizációs dzsihád. 


Dührohamot kapott egy muszlim a Wizz Air járatán | 888.hu

Print Friendly, PDF & Email