Egy iszlám hadsereg fogja legyőzni „Rómát” | MEMRI

A palesztin politológus Ahmad Al-Khatwani sejk egy beszédében, amelyet az Al-Aksza mecseten tartott, azt mondta, hogy Konstantinápolyt Mohamed próféta jóslatainak megfelelően hódították meg, és hogy Mohamed jóslatai szerint Rómát is ugyanígy meg fogják hódítani. Al-Khatwani azt is mondta, hogy a muzulmánok nem gyűlölik a nem muszlimokat, inkább „lebontják a fizikai akadályokat”, amelyek megakadályozzák a „gyűlölködő hitetleneket” abban, hogy az iszlám fényébe kerüljenek. Azt mondta, hogy az iszlám az egész emberiség számára szóló vallás, és hogy a „fizikai akadályokat … egy hatalmas muszlim hadsereg fogja lebontani, amely Allahért fog dzsihádot folytatni.” A videót 2019. március 31-én töltötték fel az internetre.


A videó leirata:

Mohamed
próféta mondta: „Meg fogjuk hódítani Konstantinápoly és Róma városát.”

Megkérdezték tőle: „Allah küldötte, melyik lesz először meghódítva?” Mohamed azt válaszolta, hogy Hérakleiosz városa, másképp mondva Konstantinápoly, a mai Isztambul. És 700 évvel Mohamed kijelentése után Konstantinápolyt valóban meghódították.

[…]

Tehát ezeket a jó híreket valóra váltották Konstantinápoly földjén, és mivel ott megvalósították, ezért ha Allah is úgy akarja, ez a jóslat Róma elfoglalásával is be fog teljesedni.

[…]

A keresztesek gyűlölete a muszlimok iránt fordítva is igaz? Az iszlám is gyűlöli a kereszteseket? Az iszlám szóhasználatban nincs semmi – sem a Koránban, sem a hadíszokban – arról, hogy a muszlimoknak gyűlölniük kellene másokat. A muszlimok nem gyűlölködnek. A muszlimok azon vannak, hogy a sötétségben lévő gyűlölködő hitetleneket az iszlám fényére vezessék. A muszlimok azon vannak, hogy elvigyék nekik az iszlámot. A muszlimok csupán annyit tesznek, hogy lerombolják a fizikai akadályokat, amelyek megakadályozzák őket abban, hogy a hitetleneket meghívják az iszlámra való áttérésre. Mi nem gyűlölünk senkit. Mi csupán annyit teszünk, hogy eljuttatjuk az iszlám felhívását és üzenetét a világnak, mivel az iszlám az egész emberiség számára létezik, és a mi kötelességünk, hogy az emberiséget a helyes útra vezessük ezen a valláson keresztül. Ha azonban a hitetlenek elutasítják az iszlámot a gyűlöletük miatt, akkor nem marad más választásunk, mint lerombolni ezeket az akadályokat. És mivel ezek fizikai akadályok, hogyan kell lerombolni őket? Hát nem a Facebookon és interneten keresztül. Ezt egy hatalmas muszlim sereg fogja megtenni, amely dzsihádot folytat Allahért.


Muslim “researcher”: Muslims will bring Islam to “hateful infidels” by “a huge Muslim army that will wage jihad”

Print Friendly, PDF & Email