Ex-muszlim: a keresztényüldözés a Koránon és a hadíszon alapul

Sandra Solomon szaúdi ex-muszlim a keresztényüldözésről: “Mindez 1400 éve kezdődött, amikor Mohamed, az iszlám alapítója azt mondta: soha nem fogok az arab zsidók és keresztények földjén élni, csakis a muszlimokén. Mohamed szerint ahol a muszlimok többségben vannak, ott úgy is kell maradniuk. A keresztények és zsidók dimmik, akiknek fizetniük kell a dzsizját (védelmi adót). Sok muszlim többségű ország követi ezt a tanítást. Manapság láthatjuk, hogy az üldöztetés a muszlim országokban növekszik, mivel mindez a Koránban és a hadíszban gyökerezik.”


Ma
arról fogok beszélni, hogy mit tanított nekem az iszlám a keresztényekről.

A
Korán és a hadísz (Mohamed, az iszlám alapítójának mondásai és tettei) tele
vannak hamis információkkal és vádaskodásokkal a keresztényekkel kapcsolatban.

Kezdjük azzal, hogy [az iszlám szerint] a keresztények letévedtek az útról és a keresztények három istent imádnak. [Továbbá az iszlám szerint] a keresztények azt is mondják, hogy Istennek barátnője van, ezért mondják Jézusra, hogy Fiú. Azonban mindez nem igaz. A Korán szerint – amit minden muszlimnak követnie kell – a keresztények tanításai eretnekségnek számítanak, hamis tanításoknak legendákból vagy emberek által elmondott történetekből. Nem az igazi szöveg, a „valódi” Biblia szerinti tanítások. Azzal vádolják a keresztényeket, hogy elrontották a Bibliát. Ezen felül a Korán tagadja Jézus keresztre feszítést. A Korán szerint Jézus nem az igazi neve Jézusnak. A valódi neve Iszá. „Iszá ibn Mariam, Iszá, Mária fia.”

A muszlimok nem ismerik az igazi Jézust vagy messiást. A Korán, az iszlám tanítások és Mohamed próféciája szerint Iszá az idők végén vissza fog jönni és a muszlimokkal együtt fog imádkozni Damaszkuszban. Ez az egyik fő oka a szíriai háborúnak, ami folytatódni fog, mivel ez a dzsihádistáknak egy önbeteljesítő jóslata. Ők abban hisznek, hogy Iszá vissza fog jönni. Mohamed tanításai szerint Iszá a muszlimok oldalán harcolni fog a keresztények – nekünk úgy mondták, hogy a keresztesek – ellen és meg fogja ölni őket. A keresztények iránti gyűlölet a Koránban és a hadíszban gyökerezik. A keresztények hitetlenek, politeisták, mivel három istent imádnak, és a muszlimoknak dzsihádot kell folytatniuk ellenük, amíg nem végeznek velük, amíg nem az iszlám uralkodik.

És
ez történik jelenleg Szíriában, mindez egy önbeteljesítő jóslat, miszerint Iszá
vissza fog jönni és el fogja törni a keresztet, vagyis megöli a keresztényeket
és létrehozza az Iszlám Királyságot. És ezért akarják ezek a dzsihádisták azt,
hogy a kalifátus törölje el a föld színéről a káfirokat, a kereszteseket, a
keresztényeket. Ebből megérthetjük, hogy miért zajlik folyamatosan a keresztények
üldöztetése és gyűlölete, anélkül, hogy ezt elítélnék a (muszlim) politikusok
és az ENSZ.

Mindez 1400 éve kezdődött, amikor Mohamed, az iszlám alapítója azt mondta: soha nem fogok az arab zsidók és keresztények földjén élni, csakis a muszlimokén. Mohamed szerint ahol a muszlimok többségben vannak, ott úgy is kell maradniuk. A keresztények és zsidók dimmik, akiknek fizetniük kell a dzsizját (védelmi adót). Sok muszlim többségű ország követi ezt a tanítást. Manapság láthatjuk, hogy az üldöztetés a muszlim országokban növekszik, mivel mindez a Koránban és a hadíszban gyökerezik.

A
tanácsom pedig az, hogy járjunk utána és találjunk rá az igazságra. Mivel Jézus
az urak ura, a királyok királya… Az igazság szabaddá tesz.

Imádkozom
a muszlimokért, hogy ismerjék meg az igazságot és dicsőítsék Jézust. És hagyják
el az iszlám ideológiáját, amely arra bátorítja őket, hogy meghaljanak
Allahért, és áldozzák fel magukat, hogy kielégítsék a sátáni vágyakat. (Az
iszlám tanításokkal ellentétben) Jézus volt az igazi messiás, aki meghalt a
kereszten. A csodái hatására sok muszlim hagyta el az iszlámot, és fordult
Krisztus felé. Én egyike vagyok ezen (ex-) muszlimoknak.

Print Friendly, PDF & Email