Magyar Iszlám Közösség alelnöke: A homoszexuálisok Allah legmocskosabb teremtményei


Eligazítást tart a melegekről és a szivárványos profilképekről Kovács Miklós Ahmed imám, a Magyar Iszlám Közösség alelnöke. Mint fogalmazott: „És ezek a homoszexuálisok a lehető legmocskosabb teremtmények Allah teremtményei közül. És a muszlimnak nem szabad ezt a dolgot, ezt a betegséget ezt a förtelmes feslett dolgot soha elfogadnia. Nem szabad profilképét a Facebookon szivárványra színeznie, nem szabad éltetni őket, nem szabad szolidaritani velük.

[…]

Kedves testvéreim, mint tudjátok, a gonoszság elterjedtté vált a mai időkben. A bűnök elkövetése elterjedt, és a morális értékek világszerte ritkák lettek. Azok a dolgok, amelyeket a múltban gyönyörűnek tekintettek, ocsmánnyá váltak bizonyos emberek szemében. Azok a dolgok, amelyeket korábban ocsmánynak tekintettek gyönyörűvé váltak bizonyos emberek szemében.

Az
egyik ilyen dolog a homoszexualitás. Allah védjen meg minket tőle! Manapság (a
homoszexuálisok) ünneplik betegségüket. A nőies homoszexuálisok Allah
legmocskosabb teremtményei. Ők betegek, és egy muszlimnak soha nem szabad
elfogadnia ezt az ocsmány dolgot! A homoszexuálisok lerombolják a valódi emberi
értékeket és a társadalmakat. Ezt a mocskos dolgot nem fogadja el ennek az
országnak a társadalma, és egyaránt tiltott az iszlámban és minden monoteista
vallásban.


A Blikk készített egy interjút az eset kapcsán Bolek Zoltánnal, a MIK elnökével:

Megkerestük a Magyar Iszlám Közösség elnökét, Bolek Zoltánt, hogy az alelnök magánvéleménye vagy a közösség álláspontja hangzott-e el a beszédben.

Bolek Zoltán: – Ez nem a mi véleményünk, hanem Allah tanítása. A Bibliában is leírták, mi történt Szodoma és Gomora lakóival. Az iszlám közösség számára valóban nem elfogadható a homoszexualitás, ahogy az alkoholivás és a gyilkosság sem.

Blikk: – Azokban az országokban, ahol iszlám jogrend működik, halálbüntetés jár a homoszexuálisoknak. Az Iszlám Állam emberei nyilvánosan meggyilkolják a melegeket, mi a véleménye erről?

Bolek Zoltán: – Halálbüntetés az adott ország belügye. Magyarországon nincs iszlám jogrend, és én személy szerint nem ölném meg a homoszexuálisokat. Bár Mózes a Bibliában ezt mondja és a saríában is ez áll.

Blikk: – Ha mindenki Allah teremtménye, akkor a melegek is és Allah teremtette ilyenre őket.

Bolek Zoltán: – Nem tudom, hogy ez egy veleszületett hajlam vagy betegség-e, az viszont mindenkinek a saját felelőssége, hogy megtartóztatja magát vagy pedig így él és majd Allah előtt elszámol a bűneivel. Mindenkinek vannak bűnei, nekem is vannak, bűntelen ember nincs. Allah dolga megítélni, nem az enyém, ő mindent lát, azt is látja, ha az ember nem a felségével fekszik, hanem férfi szeretője van.

Blikk: – Ha iszlám jogrend lenne Magyarországon, akkor is Istenre bíznák a melegek megítélését?

Bolek Zoltán: – Valamilyen büntetést biztosan kapnának, de én humánusabb vagyok más muszlimoknál. Muszlimként elítélem, de megítélni nem az én dolgom őket. Sokkal nagyobb baj, hogy ha ebből divatot csinálnak, ki fog halni az emberiség. Nem véletlenül teremtette Isten Ádámot és Évát.

Blikk: – Van itt némi ellentmondás: ha nem tiszte megítélni, akkor miért nem lehet tiszteletben tartani hogy ilyen emberek is élnek a földön?

– Tisztelem az embert, ha fekete, ha sárga, ha fehér, mert a rasszizmus tiltott az iszlámban. Ezt a szexuális beállítottságot viszont nem tisztelhetem, mert Isten parancsával ellentétes.

A jogászok véleménye:

Nem tartja uszítónak a melegeket gyalázó beszédet Dojcsák Dalma, a Soros hálózathoz tartozó Társaság A Szabadságjogokért (TASZ) programvezetője.

– Ott húzódik a büntetőjogi határ, ahol a beszéd hatására a közönség felfokozott érzelmi állapotba kerül és mások jogainak sérelme közeli veszéllyé válik. Attól, hogy valaki valamit erkölcsileg elítél, még nem biztos, hogy uszít – fogalmazott a szakértő. Amíg nem buzdítja a híveket, hogy kövessen el erőszakot a melegek ellen, csak azt mondja, hogy muszlim vallású ember nem lehet szolidáris velük, ez még belefér a vélemény nyilvánítás, kereteibe. Sok függ a beszéd környezetétől, ugyanaz a szöveg lehet, hogy nem uszító egy óvodás csoportnak elmondva, míg felhergelt huligánok előtt már az lehet.

Ügyvédi ellenvélemény:– Többről van itt szó, mint vélemény nyilvánításról. Egy vallási közösség vezetője nagy nyilvánosság előtt nem a saját véleményét képviseli. Amit pedig itt mond, az egyértelmű uszítás, hiszen tényállítás – vélekedett Kamarás Péter ügyvéd. A szakember idézte a büntető törvénykönyv passzusát, amely szerint közösség elleni uszítást nagy nyilvánosság ellen a lakosság egyes csoportjai ellen, különösen fogyatékosság, nem identitás és szexuális irányultság tekintetében lehet elkövetni, ha pedig felmerül a bűncselekmény gyanúja, azért 3 év börtön is kiszabható.


A Magyar Iszlám Közösség vezetője belájkolt egy hozzászólást, amiben kövezésre buzdítanak | Pesti Srácok
A HIDZSÁB VISELÉSE KÖTELEZŐ A SZÉLSŐSÉGES MAGYAR IMÁM, KOVÁCS AHMED SZERINT
Vice-President Of Hungarian Muslim Community: Homosexuals Are The Filthiest Creatures | MEMRI
Hungarian Imam Ahmed Miklós Kovács: Hungarian Right-Wing Political Parties Are Our Enemies | MEMRI
Magyar Iszlám Közösség alelnöke: A homoszexuálisok Allah legmocskosabb teremtményei | Mandiner
Mocskosnak tartja a melegeket a Magyar Iszlám Közösség alelnöke | Blikk
KOVÁCS MIKLÓS AHMED: “A HOMOSZEXUÁLISOK A LEHETŐ LEGMOCSKOSABB TEREMTMÉNYEK ALLAH TEREMTMÉNYEI KÖZÜL” | Szombat
Magyar muszlim vezető: A melegek mocskos teremtmények | ATV
“Ők az iszlám ellenségei”: Muszlim fatva a Jobbik ellen | Vigyázó blog
A legmocskosabbak Allah teremtényei közül – Terjed a homofóbia a hazai muszlimok között is | Pesti Srácok

Print Friendly, PDF & Email